Napolyon filmi kaç yaş üstü olur?

• Konuyu başlatan hr.Z
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 5.867

hr.Z

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Lise öğrencisi
Bu yıl 24 Kasım'da çıkacak olan napolyon filmine gitmek istiyorum. Yaş sınırı belli oldu mu? Olmadıysa da ortalama kaç yaş üstü olur?

Film "r" kategorisinde yani R: 17 yaş altı çocukların ancak ailelerinin ya da yetişkin bir eşlikçi gözetiminde izleyebileceği filmlerdir. diye sınıflandırmışlar. En son 2012'de falan sormuşlardı bana yaşımı herhalde artık yaş soran kaldı mı bilmiyorum genelde çoğu kişi parayı ver geç diye bakıyor.

Anladım. Oppenheimer gibi olma ihtimali var mı sizce?(+13 yaş sınırlaması)

Olabilir yani, 13-14 yaşındaysanız 16+ filme alırlar ama 18+ bilmem. Gittiğiniz görevliye bağlı, ben olsam rol yapardım. Sıraya gelirken telefonla konusmus gibi anne 5 dakikaya bilet alıp geliyorum salona falan derdim :D Küçükken az yapmadık.

Olabilir yani, 13-14 yaşındaysanız 16+ filme alırlar ama 18+ bilmem. Gittiğiniz görevliye bağlı, ben olsam rol yapardım. Sıraya gelirken telefonla konusmus gibi anne 5 dakikaya bilet alıp geliyorum salona falan derdim :D küçükken az yapmadık.

Mantıklıymış😃. Cevaplar için teşekkürler.

Film "r" kategorisinde yani r: 17 yaş altı çocukların ancak ailelerinin ya da yetişkin bir eşlikçi gözetiminde izleyebileceği filmlerdir. diye sınıflandırmışlar. En son 2012'de falan sormuşlardı bana yaşımı herhalde artık yaş soran kaldı mı bilmiyorum genelde çoğu kişi parayı ver geç diye bakıyor.

Anladım, ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Olabilir yani, 13-14 yaşındaysanız 16+ filme alırlar ama 18+ bilmem. Gittiğiniz görevliye bağlı, ben olsam rol yapardım. Sıraya gelirken telefonla konusmus gibi anne 5 dakikaya bilet alıp geliyorum salona falan derdim :D küçükken az yapmadık.

Ah be dabbe 6 çıktığında 18'den küçüğüz diye sokaktan geçen bir abiye aldırmıştık ne günlerdi 😃

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı