16 veya 18 gibi gözüküyor. Belli bir olgunluğun varsa kimlik sormazlar zaten.
Anladım. Oppenheimer gibi olma ihtimali var mı sizce?(+13 yaş sınırlaması)
Olabilir yani, 13-14 yaşındaysanız 16+ filme alırlar ama 18+ bilmem. Gittiğiniz görevliye bağlı, ben olsam rol yapardım. Sıraya gelirken telefonla konusmus gibi anne 5 dakikaya bilet alıp geliyorum salona falan derdimküçükken az yapmadık.
Film "r" kategorisinde yani r: 17 yaş altı çocukların ancak ailelerinin ya da yetişkin bir eşlikçi gözetiminde izleyebileceği filmlerdir. diye sınıflandırmışlar. En son 2012'de falan sormuşlardı bana yaşımı herhalde artık yaş soran kaldı mı bilmiyorum genelde çoğu kişi parayı ver geç diye bakıyor.
Olabilir yani, 13-14 yaşındaysanız 16+ filme alırlar ama 18+ bilmem. Gittiğiniz görevliye bağlı, ben olsam rol yapardım. Sıraya gelirken telefonla konusmus gibi anne 5 dakikaya bilet alıp geliyorum salona falan derdimküçükken az yapmadık.
Muhtemelen +16 olur, genelde kimlik sorulmuyor zaten daha hiç denk gelmedim.Bu yıl 24 Kasım'da çıkacak olan napolyon filmine gitmek istiyorum. Yaş sınırı belli oldu mu? Olmadıysa da ortalama kaç yaş üstü olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.