Nargile gibi elektronik sigara önerisi

Kerimmmmm

Decapat
Daha fazla  
E-sigara almak istiyorum. Sigara kullanan birisi değilim. Bu şeye çok para harcamak istemiyorum. En fazla toplam 3K hadi olsun 3.5k bütçem var.
Yanında coil falan almak gerekiyormuş. Hepsi dahil en fazla 3.5k verebilirim. Ne önerirsiniz? Çok uğraştırıcı olsun aç tamir et cart curt istemiyorum.

Nargile içimi olarak kullanacağım, duman seviyorum aroma daha arka planda kalıyor. kötü olmadığı sürece önemli değil. Elime aldığım gibi çok kullanırım elimden düşmez sağlam bir şey istiyorum. Şu ana kadar IPX80 ve Nord 5 baktım hepsine coil 10 gün dayanır yanında almanız lazım falan diyorlar. Detaylı bilgi verirseniz sevinirim.

Nargile gibi tat istiyorsan, vozol gibi kullan at elektronik sigaralara bakabilirsin. Halk adında puff deniyor ama normalde adları nedir bilmiyorum. eskiden 4-5-10 bin çekim olurdu artık 40 bin çekim gibi yüksek kapasiteleri var 1 ay götürüyorlar. Fiyatları da 800-900 arası değişiyor. Büyük olan e-sigaralara kaşı nokia kadar ufak oluyorlar böylece her yerde rahatlıkla içebiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…