Nargile içilen ortamda pasif içici olmak sorun olur mu?

Geçen arkadaşlarım nargile kafeye gidiyordu beni de çağırdılar. İçmeyeceğim zaten deyip gittim. Başta yanımdaki arkadaşım şaka olsun diye yüzüme üfledi 3 5 kere. Ben yapma deyince durdu. Genelde masaya üflüyorlardı 1 2 saat oturduk. İçimden temizlenmesi ne kadar sürer zararının?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten artık gitmem de 1 2 saat oturmayla bir şey olmuş mudur? Bir de arkadaşlarım telefonumdan video çekerken istemişlerdi ekrana nargile üflemişti. Nemli bezle sildim ama zararlı bir madde kalmış mıdır?

Zaten artık gitmem de 1 2 saat oturmayla bir şey olmuş mudur? Bir de arkadaşlarım telefonumdan video çekerken istemişlerdi ekrana nargile üflemişti. Nemli bezle sildim ama zararlı bir madde kalmış mıdır?
Bir şey olmaz, o kadar takıntı yapmayın. Gün içerisinde ne zararlı gazlara ne egzoz dumanlarına maruz kalıyoruz, akciğerlerimiz bir noktaya kadar hasarı kontrol edebilir. Kronik maruziyet zararlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…