Nargile kokusu nasıl giderilir?

Sakız veya parfüm kullan fakat nargile bana kalırsa o kadar fazla kokmuyor yav dışarı çıkınca geçiyor kokusu sigara kadar yoğun değil.

Nargilede kalan koku mu, yoksa üzerinize sinen kokudan mı söz ediyoruz? Nargilenin kokmaması için sürekli tütün koyulan kısmı ve marpuçu temizleyip yıkamak gerek. Kullandığınız tütün kalitesine göre koku oluyor herhalde. Çünkü normalde nargile koku yapmaz. En çok rahatsız eden koku kalitesiz kömürün kokusu olur. Bütün gün evde nargilemiz yanar. Tek sıkıntısı kömür oluyor.

Üste koku fazla sinmez zaten. Ona bir şey diyemem. Sinse bile nargile tütünleri güzel koktuğu için parfüm niyeti görür :)

Nargilede kalan koku mu, yoksa üzerinize sinen kokudan mı söz ediyoruz? Nargilenin kokmaması için sürekli tütün koyulan kısmı ve marpuçu temizleyip yıkamak gerek. Kullandığınız tütün kalitesine göre koku oluyor herhalde. Çünkü normalde nargile koku yapmaz. En çok rahatsız eden koku kalitesiz kömürün kokusu olur. Bütün gün evde nargilemiz yanar. Tek sıkıntısı kömür oluyor.

Üste koku fazla sinmez zaten. Ona bir şey diyemem. Sinse bile nargile tütünleri güzel koktuğu için parfüm niyeti görür :)

Herkes yanlış anlamış nargilede kalan koku yıkadım ama 4 5 defa yine de geçmedi.

İnternetten alabilecegim kaliteli tütün sitesi var mı?

Herkes yanlış anlamış nargilede kalan koku yıkadım ama 4 5 defa yine de geçmedi.

İnternetten alabilecegim kaliteli tütün sitesi var mı?
Ben demek istediğinizi anladığım için ona göre cevap verdim. Tütün türü ürünler maalesef internet üzerinden satılmıyor. Ancak satıcıları araştırarak yakın yerdeki tütüncülere bakabilirsiniz. Ama dediğim gibi kokuyu yapan daha çok kömür oluyor.

Tütün belli bir kalite olursa sorun olmaz. Jibiar, Şerbetli, Lirra, Ballı, Adalya, El Fakheer(orjinal bulması zor, yurtdışı ürünüdür), Starbuzz, Revoshi markaları yeterli olur. Önerim Türkiye için Jibiar marka tütün almanız olur. Bulması kolaydır ama orjinalliği sorgulanır tabii. Kullanım şekline göre ağır, hafif tütünler de kokuya biraz etki edebilir. Şimdilik tütün markası değiştirerek deneme yapın.

Koku yapmayan kömür olarak daha yeni denediğim aşağıdaki kömürden sipariş verebilirsiniz. Fiyat olarak uygun ve yeterli. Uzun süre kullanım sağlayabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı