Nargile tütünü önerisi

arda yılmaz3458

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi sosyaller. Hemen konuya gireyim eve nargile takımı alacağım ama kafama takılan konu orijinal ve kaliteli tütünü nereden alabilirim? Nasıl orijinal tütün olduğunu anlarım? Galiba bu işin en iyisi Alfakher'mış. Ama TR'de bulunması zormuş. O yüzden "Türkiye'de bulunabilen en kaliteli ve orijinal nargile tütünü" önerisi istiyorum. Zamanını ayıran herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Alfahir, Nakhla falan çok iyi ama orjinalini bulman imkansız gibi bir şey, bulsan da pahalı olur zira yurtdışında da ucuz bir fiyata satılmıyor onlar. Nakhla'nın benzeri yok gibi bir şey ama Fahir öyle değil, mesela Revoshi ondan daha güzel. Türkiye'de kaliteli tütün içerim dersen Revoshi'den şaşma ki bütün tütüncülerde bulunabilir bandrollu bir şekilde. Aroma olarak da üzüm nane, kapicino, mastic, eskimo karpuzu önerebilirim. Bir de çok revaçta ve kaliteli Adalya love 66 var, şahsen ben beğenmiyorum tadını ama seveni çok, karmaşık bir tadi var nihayetind3 meyve karışımı. Ötesi bu iki markadan kendin test ederek favori aromani bulabilirsin. Yine Daim, Lirra markaları da idare eder, Daim kapicino ve kiraz, Lirra üzüm ve mastic yine tatmin eder tada sahip.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı