Naruto mu Attack on Titan mı?

Bence ilk kez izleyecekler için Naruto iyi bir öneri değil. Çok uzun animeler ilk izlenim için sıkıcı olabilir. Bu ikisi arasından kesinlikle AOT izlemenizi önerirdim. Eğer fikrimi sorarsanız Death Note ile başlamanızı önerirdim çünkü animeye karşı ön yargıya sahip biri için kısa ve etkileyici bir başyapıt gerek. İlk animem Death Note olmasaydı 2.yi izlemezdim.

Size bir tavsiye, stüdyo Pierrot'un 3 chapterlik savaşı 10 bölüm yapmasıyla uğraşmadan direkt Naruto mangasını okuyun.
Ben önce mangasıyla başladım, cidden hissiyat olarak devasa fark var.

Kesinlikle katılıyorum. Death Note mükemmel bir başlangıç olacaktır. Köyden şehire dönerken otobüste başlayıp şehire geldikten kısa süre sonra bitirdiğim, hızla akan, mükemmel ve kendini unutturmayan bir animeydi.

Açıkçası ben illaki ikisi arasından olacaksa benim de ilk animem olan Naruto'yu önerirdim, ama ikisini de önermiyorum onun yerine Death Note ile başlamanı öneririm. Animelere karşı bakış açını olumlu şekilde değiştirir. Naruto uzun bir anime olduğu için bundan sonra başlarsın tabi sana bağlı olarak. Zaten su içer gibi bitirirsin bölümleri.

AOT serisinde karakterleri harcıyorlar, finalini görünce ağır küfredecekler yapımcılarına.
Naruto ise dram odaklı, hele hele o son arc... Koskoca seride 3-5 karakter ön planda gerisini çöp etmişler.

AOT serisinde karakterleri harcıyorlar, finalini görünce ağır küfredecekler yapımcılarına.
Naruto ise dram odaklı, hele hele o son arc... Koskoca seride 3-5 karakter ön planda gerisini çöp etmişler.
Gerçekten işlenecek o kadar olay, açıklanacak o kadar şey varken o kadar atlanmış ki AOT'ta, insanın deliresi geliyor.

Gerçekten işlenecek o kadar olay, açıklanacak o kadar şey varken o kadar atlanmış ki AOT'ta, insanın deliresi geliyor.
Son çıkan sezonlarına bakmadım, bu seriyi final sezonu ile çöp edecekler.

Benim beklediğim seriler belli, izleyeceğim pek seri kalmadı.
Chainsaw Man, Overlord, Goblin Slayer, Bleach, Kono Suba, Youjo Senki.

Naruto izlemeni tavsiye etmiyorum. Attack on titan başlangıç için iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…