Naruto mu Attack on Titan mı?

Bence ilk kez izleyecekler için Naruto iyi bir öneri değil. Çok uzun animeler ilk izlenim için sıkıcı olabilir. Bu ikisi arasından kesinlikle AOT izlemenizi önerirdim. Eğer fikrimi sorarsanız Death Note ile başlamanızı önerirdim çünkü animeye karşı ön yargıya sahip biri için kısa ve etkileyici bir başyapıt gerek. İlk animem Death Note olmasaydı 2.yi izlemezdim.

Attack on Titan'ın kötü işlendiğini, mükemmel karakterlerin harcandığını ve character development dediğimiz olayın çok büyük atlandığı bir seri olduğunu düşünsem de benim için güzel bir seridir, Naruto ise aşırı uzun ve başlamaya gerçekten hiç hevesim yok. Basit bir sahnenin bile bölümlerce sürebilmeside benim için bir problemdi. Aot net tercihim olur bu konuda.

Size bir tavsiye, stüdyo Pierrot'un 3 chapterlik savaşı 10 bölüm yapmasıyla uğraşmadan direkt Naruto mangasını okuyun.
Ben önce mangasıyla başladım, cidden hissiyat olarak devasa fark var.

Bence ilk kez izleyecekler için Naruto iyi bir öneri değil. Çok uzun animeler ilk izlenim için sıkıcı olabilir. Bu ikisi arasından kesinlikle AOT izlemenizi önerirdim. Eğer fikrimi sorarsanız Death Note ile başlamanızı önerirdim çünkü animeye karşı ön yargıya sahip biri için kısa ve etkileyici bir başyapıt gerek. İlk animem Death Note olmasaydı 2.yi izlemezdim.
Kesinlikle katılıyorum. Death Note mükemmel bir başlangıç olacaktır. Köyden şehire dönerken otobüste başlayıp şehire geldikten kısa süre sonra bitirdiğim, hızla akan, mükemmel ve kendini unutturmayan bir animeydi.

Açıkçası ben illaki ikisi arasından olacaksa benim de ilk animem olan Naruto'yu önerirdim, ama ikisini de önermiyorum onun yerine Death Note ile başlamanı öneririm. Animelere karşı bakış açını olumlu şekilde değiştirir. Naruto uzun bir anime olduğu için bundan sonra başlarsın tabi sana bağlı olarak. Zaten su içer gibi bitirirsin bölümleri.

Aot çoğu animeye göre güzel bir anime ama kesinlikle abartıldığı kadar olduğunu düşünmüyorum. Ama son sezon bayağı bir güzel duruyor. Narutoda sasuke ve sakura açıkcası çok toxic ve gereksiz karakterler geliyor bana. Ayrıyeten Aotda da fmabın da toxic bir kitlesi bulunuyor. (FMAB'ı katma sebebim myanimelistte en yüksek puanlı anime olması) 2sininde başlangıç için uygun olduğunu düşünmüyorum.
AOT serisinde karakterleri harcıyorlar, finalini görünce ağır küfredecekler yapımcılarına. 😂
Naruto ise dram odaklı, hele hele o son arc... Koskoca seride 3-5 karakter ön planda gerisini çöp etmişler. 🙃

AOT serisinde karakterleri harcıyorlar, finalini görünce ağır küfredecekler yapımcılarına. 😂
Naruto ise dram odaklı, hele hele o son arc... Koskoca seride 3-5 karakter ön planda gerisini çöp etmişler. 🙃
Gerçekten işlenecek o kadar olay, açıklanacak o kadar şey varken o kadar atlanmış ki AOT'ta, insanın deliresi geliyor.

Gerçekten işlenecek o kadar olay, açıklanacak o kadar şey varken o kadar atlanmış ki AOT'ta, insanın deliresi geliyor.
Son çıkan sezonlarına bakmadım, bu seriyi final sezonu ile çöp edecekler. 😂

Benim beklediğim seriler belli, izleyeceğim pek seri kalmadı. :)
Chainsaw Man, Overlord, Goblin Slayer, Bleach, Kono Suba, Youjo Senki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı