Naruto mu Sasuke mi?

Sasuke tam Naruto'yu yenecekken Naruto daha büyük, çook daha büyük bir Rasengan yapıp Sasukeyi yenebilir.
 
Konu gene nerelere gitmiş...

Arkadaşlar animenin adı "Naruto" zaten. Bu açıdan bile Naruto'yu yenilecek biri gibi gösteremezlerdi. Eğer gerçekten değerlendirme yapacaksak: Yüzlerce bölüm boyunca Rinnegan'ın ne kadar önemli bir şey olduğundan bahsedilip Rinne Sharingan'a sahip birisinin en güçlü karakter olması gerekirdi ama animelerin doğal yapısından ötürü işler öyle sonuçlanmıyor işte.
 
Boruto güncelde Sasuke ezici bir şekilde daha güçlü.
Boruto genelinde denkler, Baryon Mode ile Naruto daha güçlü.

Shippuden'de ise Naruto daha güçlü.
Sevgi olarak ben Sasuke'den yanayım.
 
Naruto daha güçlüydü. Borutoda kuramayı kaybedinceyi kadar söyle ki Naruto Sage modu açtıktan sonra sasuke onu geçemedi söyle deyim Naruto'nun son savaşında 2 side savaşırken sasuke Naruto'yu öldürmeye kalkışırken Naruto sasuke yi sadece savunma yaptı zaten gerçekten kullansaydı kuramayı alırdı bijuların sonsuz çhakra ve kendi bilinci varama susano kişinin duygularına bağlı hatta savaşın sonunda kuramayı hapseddiği kısamda kurama Naruto'ya biriktirdiği chakrayı gönderecekken onu sasuke aldı ve ona ragmen savas berabere bitti ki Naruto savunma yaptı borutoda bayron modu açması gelmiş gecmiş en güçlü kişi yaptı onu.
 
Sasuke kendi gücüyle bir yere geldi.Ama naruto kyuubi sayesinde güçlü şuanda vsde berabere gibiler aslına bakarsak, kyuubi olmadan sasuke dokunmadan alır
 
Sasuke kendi gücüyle bir yere geldi.Ama naruto kyuubi sayesinde güçlü şuanda vsde berabere gibiler aslına bakarsak, kyuubi olmadan sasuke dokunmadan alır
Yok öyle bir şey. Sasuke'ye, Itachi gözlerini verdi ve Etarnal Mangekyo Sharingan gözleri oldu Sasuske'nin. Bi' de, Sasuke'ye Rinnegan verildi.

Naruto'da eğitim alarak içinde ki cevheri çıkarttı o kadar. Rasen Shuriken ve Bilge oldu Naruto, ki böyle çok güçlüydü zaten.
 

Geri
Yukarı