Naruto serisindeki Gai havalı mı?

şunun şunun soyundan geliyorum o yüzden şunlarım şunlarım var tarzi boş
O zaman herkes sıfırdan gelişsin, hiçbir arka planı, ailesi, klanı vs. olmadan güçlensin sadece anime bunları göstersin, her şey birbirini tekrar etsin demek istiyorsun kısaca? Yetenek gitsin, sıkı çalışma üzerine kurulsun sadece diyorsun.

O zaman herkes sıfırdan gelişsin, hiçbir arka planı, ailesi, klanı vs. olmadan güçlensin sadece anime bunları göstersin, her şey birbirini tekrar etsin demek istiyorsun kısaca? Yetenek gitsin, sıkı çalışma üzerine kurulsun sadece diyorsun.
Azmi asla pes etmemeyi anlattığını iddia eden bir seride adam akıllı 2-3 karakterin bu konuya uyması bayağı bir saçma da ondan bahsediyorum

Adamın demek istediği gücünü bağlayabiliyorlar mantıklı bir şekilde

Azmi asla pes etmemeyi anlattığını iddia eden bir seride adamakıllı 2-3 karakterin bu konuya uyması bayağı bir saçma da ondan bahsediyorum.

Hocam çoğu anime artık öyle Power up geliyor ama nasıl geliyor veya neden birden bu kadar fırlıyor bunu bağlamıyorlar karakter gelişimi yok dandik bir yere gidiyor animeler.

Adamın demek istediği gücünü bağlayabiliyorlar mantıklı bir şekilde

Hocam çoğu anime artık öyle Power up geliyor ama nasıl geliyor veya neden birden bu kadar fırlıyor bunu bağlamıyorlar karakter gelişimi yok dandik bir yere gidiyor animeler.
Power up sistemini efsane yapan bir seri varsa o da Hunter x Hunter'dır benim gözümde. Ama dediğim gibi mesela Naruto ben çok çalışacağım hokage olacağım falan diyor ama ciddi anlamda bir sage moda bir de rasengana çalışıyor ama sonradan öylesine ciddi güçler elde ediyor ki o ustalaştığı şeyler çok küçük kalıyor. Ben buna saçma diyorum

Power up sistemini efsane yapan bir seri varsa o da hunter X Hunter'dır benim gözümde. Ama dediğim gibi mesela Naruto ben çok çalışacağım hokage olacağım falan diyor ama ciddi anlamda bir Sage moda bir de rasengana çalışıyor ama sonradan öylesine ciddi güçler elde ediyor ki o ustalaştığı şeyler çok küçük kalıyor. Ben buna saçma diyorum.

Tabii ki hunterxhunter benim izlediğim ve okuduğum en iyi seridir posteri bile vardır :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı