WaxyLocket
Hectopat
İzleyin be Full her bölümü izledim sadece sonda birkaç bölüm izlemedim o kadar geneli güzel be
Öyle bir şeyin imkanı yok desem yeridir bitmiş bir anime devam etmez yukardaki arkadaşın dediği gibi 20. yıl anısına bir film gelebilir vs. onun haricinde sanmıyorum onunda ciddi bir film olacağını sanmamO şekilde değil shupidden ( Nasıl yazıldığını bilmiyorum) tarzında devamı gibi birşeydi sanırım.
Bekleyip görelim dediğim gibi nerede gördüğümü hatırlamıyorum doğruluğu tartışılır. Bende sizlerle aynı düşüncedeyim fakat yanılmamız tek bi insanın kararına bakıyor.Öyle bir şeyin imkanı yok desem yeridir bitmiş bir anime devam etmez yukardaki arkadaşın dediği gibi 20. yıl anısına bir film gelebilir vs. onun haricinde sanmıyorum onunda ciddi bir film olacağını sanmam
adamlar sadece bir post paylaştı 17.12.22 naruto starts diye şuan ortalık 56 kimse ne olacak bilmiyor kimisi diyor tsukuyomi bitecek madara diyecek wake up to reality boruto aslında yok vs vs bakak görek artıkGeçen bir yazı gördüm gerçekliğini bilmiyorum fakat ama naruto devam edecek gibi bir duyumdu aslı astarı var mıdır?
Aynen dediğim olay buydu.adamlar sadece bir post paylaştı 17.12.22 naruto starts diye şuan ortalık 56 kimse ne olacak bilmiyor kimisi diyor tsukuyomi bitecek madara diyecek wake up to reality boruto aslında yok vs vs bakak görek artık
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.