Nas cihazına masaüstü sistem bağlanabilir mi?

Murat Özcan

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba,

İş yerimiz için ofisimizi yenilemek istiyoruz, şu anda kullandığımız cihazlar eski ve işimizi zorlaştırır hale geldi. Kablo karmaşasını önlemek ve daha düzenli bir görünüm için dizüstü bilgisayarlar almayı düşünüyoruz, bu nedenle ağ bağlantısı da kablosuz şekilde olacak. Sayı olarak da 10 kişilik bir ekibiz herkesin görevi farklı alanlarda (muhasebe, e satış, iş yönetimi, satın alma vs.). Uzun zamandır gözlemliyorum bir dosya ararken kimin bilgisayarında diye arama süreci başlıyor. Ofisi yenirken bu tarz sorunlara da çözümler bulmak istiyorum. Asıl soruma geçeyim 😊 bir nas cihazı alıp bilgisayarların masaüstünü ağ üzerinden nas üzerinden çekmek gibi bir fikrim var. Fakat bu teorik bir fikir.😊 Sorularımı liste şeklinde sıralarsam daha sağlıklı olur sanırım.

-Ofis kullanımı için ideal bir nas cihazında hangi özellikler olmalıdır? (Yüksek dosya boyutlarımız yok 1 TB'lik disk fazlasıyla yeterli olur.)
-Masaüstü ağ üzerinden çekilebilir mi?
-Çekilir ise sağlıklı bir sistem olur mu?
-Ya da bu tarz ofisler için yazılım veya farklı donanımlar mevcut mu?

Hem bizim için hem de yeni bir iş, yeni bir ofis kuracak arkadaşlar hangi konulara dikkat etmeli bu konuda görüş, fikir ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Yanlış yere açtı isem özür dilerim. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı