11. sınıf fizik nasıl çalışılır?

snowman0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 11. sınıf sayısal öğrencisiyim yarın fizik sınavım var. Video izliyorum ama nedense hiçbir şey anlamıyorum. Kimya sınavına da çok çalışmıştım maalesef kötü sonuçlandı. 50'nin altı bir not aldım. Sınıftan daha düşük bir not. Bu moralimi çok bozdu. Fizikte de aynısı olsun istemiyorum. Aksine daha yüksek almak istiyorum. Sizce video izlemeli miyim? İzleyeceksem hangi kanaldan izlemeliyim? Yoksa hocanın yazdırdıklarına ya da verdiği testlere falan mı çalışmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 11. sınıf sayısal öğrencisiyim yarın fizik sınavım var. Video izliyorum ama nedense hiçbir şey anlamıyorum. Kimya sınavına da çok çalışmıştım maalesef kötü sonuçlandı. 50'nin altı bir not aldım. Sınıftan daha düşük bir not. Bu moralimi çok bozdu. Fizikte de aynısı olsun istemiyorum. Aksine daha yüksek almak istiyorum. Sizce video izlemeli miyim? İzleyeceksem hangi kanaldan izlemeliyim? Yoksa hocanın yazdırdıklarına ya da verdiği testlere falan mı çalışmalıyım?

Konuyu yeteri kadar bilmiyorsan yazılıya hazırlık çalışmalarına bakmanın manası yok konuyu öğrenip öyle izle ve örneklerı çöz hemen hemen aynı çıkıyor zaten VIP fizik tavsiye edebilirim.

Reis mantığı anlaman lazım, önce ivme nedir hız nedir onlara bak, sonra formüllerin mantığını anlarsın zaten. Deniz soruları bile full mantıkla yapılıyor.

Konuyu yeteri kadar bilmiyorsan yazılıya hazırlık çalışmalarına bakmanın manası yok konuyu öğrenip öyle izle ve örneklerı çöz hemen hemen aynı çıkıyor zaten VIP fizik tavsiye edebilirim.
Şu an fizik finito yazılı hazırlık izliyorum izlemeyeyim mi defterden falan mı çalışayım anlamadım tam olarak

Şu an fizik finito yazılı hazırlık izliyorum izlemeyeyim mi defterden falan mı çalışayım anlamadım tam olarak.

Dediğim gibi hocanın yaptıklarını anlamıyorsan tavsiyem o konunun konu anlatımını izlemen defterden çalışıp anlarım diyorsan oda olur ama bir hocanın anlatması daha iyi olur konuyu öğrenince yazılıya hazırlığa bakarsın zaten vektörler diye hatırlıyorum kolayca oturtursun.

Dediğim gibi hocanın yaptıklarını anlamıyorsan tavsiyem o konunun konu anlatımını izlemen defterden çalışıp anlarım diyorsan oda olur ama bir hocanın anlatması daha iyi olur konuyu öğrenince yazılıya hazırlığa bakarsın zaten vektörler diye hatırlıyorum kolayca oturtursun.
Hocanın anlattığından bir şey anlamıyorum konu anlatımlı soru bankasından birazcık bakıp öyle deneyeceğim matematikte çok işe yaramıştı üstteki konudan bakıp altta soruyu yapmak daha iyi anlamamı sağlıyordu

Hocanın anlattığından bir şey anlamıyorum konu anlatımlı soru bankasından birazcık bakıp öyle deneyeceğim matematikte çok işe yaramıştı üstteki konudan bakıp altta soruyu yapmak daha iyi anlamamı sağlıyordu.

Herkesin çalışma şekli farklı sen en iyi nasıl verim alıyorsan o şekilde devam et.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı