NAS Sistemindeki Verilere USB Üzerinden Erişmek

LordVader

Kilopat
Yer
Tatooine
Daha fazla  
Meslek
Sith Lordu (Emekli)
Selam arkadaşlar. NAS sistemi alıp indirme istasyonu olarak kullanmayı düşünüyorum fakat aklıma bir şey takıldı. Bu sistemler sadece ağ üzerinden mi dosya paylaşıyorlar? Yani harici disk misali bilgisayara USB ile bağlasam dosya aktarımı yapabilir miyim? Eğer sadece ağ ile paylaşım varsa mantıksız ve zaman kaybı olur. Çünkü dosyayı bir kere NAS sisteme bir kere de kendi bilgisayarıma indirmiş olurum.

NAS'ın mantığı, Dosya yansılarını azaltmak. Tek yerde toplamak. Dosya download ediyorsanız direk NAS içerisine download edeceksiniz. İhtiyacı olan herkes tekrar tekrar download etmeyecek. Tek yerde tek Ayna olacak. Kendi bilgisayarına indir sonra oraya aktar. Ne gerek var. Direk NAS içerisine kaydet.

NAS'ın mantığı, Dosya yansılarını azaltmak. Tek yerde toplamak. Dosya download ediyorsanız direk NAS içerisine download edeceksiniz. İhtiyacı olan herkes tekrar tekrar download etmeyecek. Tek yerde tek Ayna olacak. Kendi bilgisayarına indir sonra oraya aktar. Ne gerek var. Direk NAS içerisine kaydet.
Anladım. Söylediğim şekil olmaması kötü olmuş. Bilgisayar kapalı iken indirme yapıp USB üzerinden direk bilgisayara atarım diye düşünmüştüm. Teşekkürler.

Monitör ve klavye bağlarsanız olur.
Kusura bakmayın bu konuda biraz cahilim de biraz açabilir misiniz cümleyi? NAS sisteme monitör ve klavye bağladıktan sonra diğer bilgisayara nasıl aktarım yapabilirim? Bu konuyu çok araştırdım ama hiçbir rehber bulamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı