NAS sunucu nasıl kurulur?

Bir kaç video önerisinde bulunayım böylece neye ihtiyacın var seni neler bekliyor gibi konularda da fikir sahibi olabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Merhaba,

NAS cihazı nasıl kurulur eve? Diski, cihazı falan nasıl bir fiyat çıkıyor ortaya?
@ReloadingData
Linkteki ürünü boş olarak alıyorsun. Sonra 4 tanede disk alıyorsun. Diskler bana 11.200 tl'ye geldi üründe 6 bine geldi toplam 17.200 tl tutdu. Sonra internet kablosunu modeme takıp ip veriyorsun. Disklerede raid yapıyorsun. Sonra içine klasörlerini açıyorsun paylaşımlı şekilde. Bilgisayarada cihaza verdiğin ip adresini yazıyorsun bağlanıyorsun.

Linkteki ürünü boş olarak alıyorsun. Sonra 4 tanede disk alıyorsun. Diskler bana 11.200 tl'ye geldi üründe 6 bine geldi toplam 17.200 tl tutdu. Sonra internet kablosunu modeme takıp ip veriyorsun. Disklerede raid yapıyorsun. Sonra içine klasörlerini açıyorsun paylaşımlı şekilde. Bilgisayarada cihaza verdiğin ip adresini yazıyorsun bağlanıyorsun.
NAS olmasaydı hangi depolama yöntemini yapardınız?

NAS olmasaydı hangi depolama yöntemini yapardınız?

Elimde harici olarak 6 TB'da disk var. O dolduğu için ve gidip de tekrar harici almaktansa yüksek kapasiteli bir nas yapayım dedim kendime böyle bir yola başvurdum. Ayrıca vpn yöntemi ile de uzaktan'da bağlanıyorum. Bir nevi google drive gibi düşün. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı