mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.541 Makaleler 3 Çözümler 129 3 Nisan 2020 #11 JonSnow34 dedi: Olayı tam kavramak için soruyorum. Mesela Detroit Become Human, Warzone, Witcher3, Odyssey gibi oyunlarda 900P her şey Full ayarlar da darboğaz, drop ya da farklı bir problem yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... RAM 12-13 GB kullanılıyor Warzone. RAM yükseltmek ve monitör almak zorundasınız. Ama Witcher, Odyssey ve Become Human sorun çıkarmaz.
JonSnow34 dedi: Olayı tam kavramak için soruyorum. Mesela Detroit Become Human, Warzone, Witcher3, Odyssey gibi oyunlarda 900P her şey Full ayarlar da darboğaz, drop ya da farklı bir problem yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... RAM 12-13 GB kullanılıyor Warzone. RAM yükseltmek ve monitör almak zorundasınız. Ama Witcher, Odyssey ve Become Human sorun çıkarmaz.
JonSnow34 Kilopat Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2020 #12 mstfaozder dedi: RAM 12-13 GB kullanılıyor Warzone. RAM yükseltmek ve monitör almak zorundasınız. Ama Witcher, Odyssey ve Become Human sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum.
mstfaozder dedi: RAM 12-13 GB kullanılıyor Warzone. RAM yükseltmek ve monitör almak zorundasınız. Ama Witcher, Odyssey ve Become Human sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum.