SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 6 Eylül 2022 #41 Caner2383 dedi: Ahmet'in çok iyi bir vücudu yok. Genişletmek için tıkla... Yok zaten yağ orani yüksek natural olabilir.
Caner2383 dedi: Ahmet'in çok iyi bir vücudu yok. Genişletmek için tıkla... Yok zaten yağ orani yüksek natural olabilir.
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 6 Eylül 2022 #42 SeanStrickland dedi: Adam Gürcistan da zaten kas yapmasa da kimse bisey yapmaz. Genişletmek için tıkla... Gürcistan da ne işi varmış ya
SeanStrickland dedi: Adam Gürcistan da zaten kas yapmasa da kimse bisey yapmaz. Genişletmek için tıkla... Gürcistan da ne işi varmış ya
Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.493 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #43 393654 dedi: Gürcistan da ne işi varmış ya Genişletmek için tıkla... Türkiye'de salmazlar diye kaçmıştır.
393654 dedi: Gürcistan da ne işi varmış ya Genişletmek için tıkla... Türkiye'de salmazlar diye kaçmıştır.
L lio3454 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #44 Coderman128 dedi: O olay öyle değildi ses kayıtlarını birleştirip kurana küfür etmiş gibi montajlamışlar. Ama TTO samimi gelmedi bana çünkü olay ilk yaşandığında özür videoları çekmişti madem suçsuzsa neden özür diliyor? Genişletmek için tıkla... Kumpas kurdular dedim zaten bende biliyorum. Özür dilemesinin sebebi tto başka youtuberlara hakaret etti örnek turgut ekim
Coderman128 dedi: O olay öyle değildi ses kayıtlarını birleştirip kurana küfür etmiş gibi montajlamışlar. Ama TTO samimi gelmedi bana çünkü olay ilk yaşandığında özür videoları çekmişti madem suçsuzsa neden özür diliyor? Genişletmek için tıkla... Kumpas kurdular dedim zaten bende biliyorum. Özür dilemesinin sebebi tto başka youtuberlara hakaret etti örnek turgut ekim
Mamaqiyus Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 1.913 Makaleler 2 Çözümler 8 6 Eylül 2022 #45 Ahmet Cihan abim idol ya. İnsanlara kumpas kurup sonra yaptıkları ortaya çıkarsa dayak yememek için kas yapmış. İyi de yapmış Ahmet AGA abim benim.
Ahmet Cihan abim idol ya. İnsanlara kumpas kurup sonra yaptıkları ortaya çıkarsa dayak yememek için kas yapmış. İyi de yapmış Ahmet AGA abim benim.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 6 Eylül 2022 #46 Mamaqiyus dedi: Ahmet Cihan abim idol ya. İnsanlara kumpas kurup sonra yaptıkları ortaya çıkarsa dayak yememek için kas yapmış. İyi de yapmış Ahmet AGA abim benim. Genişletmek için tıkla... Kas yapmasa da dayak yemezdi.
Mamaqiyus dedi: Ahmet Cihan abim idol ya. İnsanlara kumpas kurup sonra yaptıkları ortaya çıkarsa dayak yememek için kas yapmış. İyi de yapmış Ahmet AGA abim benim. Genişletmek için tıkla... Kas yapmasa da dayak yemezdi.
Mamaqiyus Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 1.913 Makaleler 2 Çözümler 8 6 Eylül 2022 #47 SeanStrickland dedi: Kas yapmasa da dayak yemezdi. Genişletmek için tıkla... İşin şakası bu. Dağ başında yaşamıyoruz, kimse kimseye zarar veremez devlet baba olduğu sürece.
SeanStrickland dedi: Kas yapmasa da dayak yemezdi. Genişletmek için tıkla... İşin şakası bu. Dağ başında yaşamıyoruz, kimse kimseye zarar veremez devlet baba olduğu sürece.
A acar92 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 552 Çözümler 3 6 Eylül 2022 #48 Mzfer dedi: Ahmet Aga'dan bahsediyorum ya. Moderetör abi başlığı değiştirmiş. Genişletmek için tıkla... O 5-6 sene doğal olarak yaptığını düşünüyorum daha kısa sürede yapmak istiyorsan hayatını riske atıp ilaç, streoid basarak gelişirsin.
Mzfer dedi: Ahmet Aga'dan bahsediyorum ya. Moderetör abi başlığı değiştirmiş. Genişletmek için tıkla... O 5-6 sene doğal olarak yaptığını düşünüyorum daha kısa sürede yapmak istiyorsan hayatını riske atıp ilaç, streoid basarak gelişirsin.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 6 Eylül 2022 #49 Mamaqiyus dedi: İşin şakası bu. Dağ başında yaşamıyoruz, kimse kimseye zarar veremez devlet baba olduğu sürece. Genişletmek için tıkla... Adam Gürcistan da devlet babaya gerek mi var?
Mamaqiyus dedi: İşin şakası bu. Dağ başında yaşamıyoruz, kimse kimseye zarar veremez devlet baba olduğu sürece. Genişletmek için tıkla... Adam Gürcistan da devlet babaya gerek mi var?
Mamaqiyus Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 1.913 Makaleler 2 Çözümler 8 6 Eylül 2022 #50 SeanStrickland dedi: Adam Gürcistan da devlet babaya gerek mi var? Genişletmek için tıkla... Kardeş Gürcistan da onun haklarını koruyor Türkiye de. Ayrıca Gürcistan da devlet yok mu ne saçmalıyon sen.
SeanStrickland dedi: Adam Gürcistan da devlet babaya gerek mi var? Genişletmek için tıkla... Kardeş Gürcistan da onun haklarını koruyor Türkiye de. Ayrıca Gürcistan da devlet yok mu ne saçmalıyon sen.