SeanStrickland
Hectopat
- Katılım
- 9 Mayıs 2021
- Mesajlar
- 1.339
- Çözümler
- 2
Yok zaten yağ orani yüksek natural olabilir.Ahmet'in çok iyi bir vücudu yok.
Yok zaten yağ orani yüksek natural olabilir.Ahmet'in çok iyi bir vücudu yok.
Gürcistan da ne işi varmış yaAdam Gürcistan da zaten kas yapmasa da kimse bisey yapmaz.
Türkiye'de salmazlar diye kaçmıştır.Gürcistan da ne işi varmış ya![]()
Kumpas kurdular dedim zaten bende biliyorum. Özür dilemesinin sebebi tto başka youtuberlara hakaret etti örnek turgut ekimO olay öyle değildi ses kayıtlarını birleştirip kurana küfür etmiş gibi montajlamışlar. Ama TTO samimi gelmedi bana çünkü olay ilk yaşandığında özür videoları çekmişti madem suçsuzsa neden özür diliyor?
Kas yapmasa da dayak yemezdi.Ahmet Cihan abim idol ya. İnsanlara kumpas kurup sonra yaptıkları ortaya çıkarsa dayak yememek için kas yapmış. İyi de yapmış Ahmet AGA abim benim.
İşin şakası bu. Dağ başında yaşamıyoruz, kimse kimseye zarar veremez devlet baba olduğu sürece.Kas yapmasa da dayak yemezdi.
Ahmet Aga'dan bahsediyorum ya. Moderetör abi başlığı değiştirmiş.
Adam Gürcistan da devlet babaya gerek mi var?İşin şakası bu. Dağ başında yaşamıyoruz, kimse kimseye zarar veremez devlet baba olduğu sürece.
Kardeş Gürcistan da onun haklarını koruyor Türkiye de. Ayrıca Gürcistan da devlet yok mu ne saçmalıyon sen.Adam Gürcistan da devlet babaya gerek mi var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.