Nasıl anonim olurum?

Arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorum ama bu arkadaş bunu soru sormak için açtığını zannetmiyorum, illegal bir olaya yardımcı oluyor olabilirsiniz.
Farkındayım. O yüzden daha yardımcı olmayı pek istemiyorum, VPN isteyen insanların sağı solu belli olmuyor. İllegal iş için istiyorsa zaten her türlü naneyi yer. VPN ile illegal işlerden kaçamazsınız.

İllegal bir faaliyet gerçekleştirecekse VPN sağlayıcıları bir mahkeme kararında log dosyalarını çat diye çıkarıyorlar ortaya, anonimim diye gezenler böyle enseleniyor.
Hayır Proton öyle bir şey yapmaz çünkü İsviçre merkezli bir yer. Crack yayınlayanların çoğu da Proton kullanır. Öyle olsa piyasada cracker kalmazdı.

Hayır Proton öyle bir şey yapmaz çünkü İsviçre merkezli bir yer. Crack yayınlayanların çoğu da Proton kullanır. Öyle olsa piyasada cracker kalmazdı.
O adamlar işini nasıl yapacağını biliyor, anlatmayayım şimdi burada ama gerektiğinde alınıyor o bilgiler devlet tarafından kaçarı yok.

O adamlar işini nasıl yapacağını biliyor, anlatmayayım şimdi burada ama gerektiğinde alınıyor o bilgiler devlet tarafından kaçarı yok.
Hayır. İsviçre'de bu tür işler yasal. Ondan Express, Proton gibi büyük şirketlerin merkezi orası. Devlet tarafından suç olarak görülmediği için de başka ülkeler karışamıyor. Arkadaşım var milyon tane filmi internete yaydı. Senin dediğin gibi olsa şu ana kadar çoktan naneyi yerdi.

Hayır. İsviçre'de bu tür işler yasal. Ondan Express, Proton gibi büyük şirketlerin merkezi orası. Devlet tarafından suç olarak görülmediği için de başka ülkeler karışamıyor. Arkadaşım var milyon tane filmi internete yaydı. Senin dediğin gibi olsa şu ana kadar çoktan naneyi yerdi.
Dostum şunu bir oku istersen fazla tartışmaya gerek yok, adına uluslararası arama çıkınca naneyi yer mi yemez mi anlarsın. Cybersecurity 2021 | Laws and Regulations | Switzerland | ICLG

İnternet üzerinde nasıl anonim olabilirim? Bazı durumlarda Tor Browser kullanıyorum fakat oyun oynarken bir servera girerken ya da farklı işlerde ıp'mi nasıl gizleyebilirim, saklayabilirim, ya da sürekli olarak değiştirebilirim?

Eğer ücretsiz istersen ultrasurf kullanabilirsin, ama her gün farklı VPN kullanmak zorunda kalırsın. (Çünkü ücretsiz kullanacaksın)

Tamamen anonim olamazsın imkansız.
  • NordVPN gibi ücretli VPN servisleri LOG tutar. Herhangi bir suça karıştığınızda ve yakalandığınızda acımdan verilerinizi Devlet kurumlarına verirler.
  • VM Linux kursan bile Uygulamaları Tam ekranda açmamak gibi garip ve ilginç detaylar var.
  • Anonim olsanız bile %99 kadar olabilirsiniz. Bu kadar anonimliğe gerek var mı bilmiyorum.
Bu linke göz atabilirsin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı