Nasıl arkadaş edinebilirim?

iEdiciust

Decapat
Daha fazla  
Merhaba şu ana kadar sadece 3 arkadaşım oldu ve şu anda da kendimi çok yalnız hissediyorum. Ve nasıl arkadaş edineceğimi bilmiyorum. Nasıl arkadaş edinebilirim?

Son düzenleme:
Merhaba şu ana kadar sadece 3 arkadaşım oldu ve şu anda da 3.kendimi çok yalnız hissediyorum. Ve nasıl arkadaş edineceğimi bilmiyorum. Nasıl arkadaş edinebilirim?
kaçıncı sınıfsın ? nasıl bir insansın ?

Sanal arkadaş edin, okul açılana kadar zaman geçir biraz. Hem sosyal zekan artar hem de zaman geçirirsin. Okul açıldığında da sosyalleşmen, arkadaş edinmen sana bağlı olacak zaten.

Lise hazırlık bitti 9. sınıfa başlıyorum PC oyunları oynamayı seviyorum dışarı çıkmayı seviyorum konuşmayı falan seviyorum öyle.

9. sınıfta ilk haftalar çok önemli insanlarla konuşmaktan çekinme bir karakterin olsun arkadaşın zamanla olur zaten.

Konuşmaların yaşını belirliyor bu beni sinir etti şimdi sen arkadaş edinmek istiyorsun demekki bundan utanıyorsun eğer bu yalnızlığı kendin isteseydin burada bu kadar kısa bir şekilde açıklamazdın durumu. Ve

'şu ana kadar sadece 3 arkadaşım oldu' cümlesinden anlaşılacağı üzerede ya 14 ya 15 yaşındasın.

Ve benimle yaşıt olup nasıl bu kadar saf olabiliyorsunuz anlamıyorum yaşam tarzı galiba.
%90 ı bu şekilde, nasıl düzelteceğiz sizi
Saf olmayın lan bukadar git liseye gidince kızların yanaklarından öp sonra bana gel de sana ne dediklerini söyle

Olacak şeyler bunlar 16 17 yaşında tam çıtırlık yaşlar bunlar bak ıslık çal bi kaçına

Senin gibiler yüzünden bu ülke gelişmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…