Nasıl bedava bilgisayar alınır?

Bedava bilgisayar sahibi olmanın yolunu paylaşıyorum:

Odanın ışığını söndür ve yatağına uzan. Daha sonra gözlerini kapat ve bekle.
Uslu bi çocuk olursanız bir gün siz de şirinleri görebilirsiniz repliği geldi aklıma😀

Ben bi küçüğüme eski kasayı vermiştim, oynasın merak edip öğrensin diye. Belki öyle bir şey olabilir.

Kimse bedavaya bilgisayar vermez. O gördükleriniz pazarlık veya teknik servis ilanlarıdır. Bedava mı sayılır bilemem ama şöyle bir yol var. Zannediyorum 18 yaşından küçüksünüz. Gidip işlek bir caddedeki çay ocağına iş sorun. Çay ocağı ama kafe olmaz. Kafeler işkence eder. Çay ocakları genelde günde 6-7 saat 30-40 liraya çalıştırır. Yemeğinizi de verir. Zaten yaptığınız bir şey yok. Çayı alıp dağıtıyorsunuz. Boş toplayıp masa siliyorsunuz. 2 ay çalışın. Orta halli bir bilgisayar alırsınız. Hem de insan sarrafı olursunuz. 1 taşla iki kuş. İlk telefonumu bu şekilde almıştım. Samsung E250. Hem de hayatın zorluğunu öğrenmiş olursunuz fena mı?
Ben böyle deyince dudak bükenler oluyor. 30-40 liraya çalışılır mı diye. Aza tamah etmeyen çoğu bulamaz. Hele böyle bir dönemde iş beğenmemek saçma olur. 2 hafta canla başla çalışsanız zaten kahvehanelerin sahipleri babacan insanlar olur size fazladan vereceklerdir paranızı. Gençtir gezsin harçlık yapsın diye.

"Ücretsiz" diye yazılan, sembolik olarak değerlendirilecek kadar düşük veyahut da tam aksi, aşırı uçuk değerler girilen ilanlar, biraz daha 'pazarlığı içimizde yaparız' mesajı verme amacıyla giriliyor diye biliyorum. Tıpkı fiyat olarak 5M yazılan ve forumda da fazlasıyla geyiği dönen Passat ilanı gibi sanırım.

Bedava bilgisayar diye bir şey yok, unutun.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı