Nasıl bir oyun çıkmasını isterdiniz?

Adı Starcraft Ghosts olan daha önce çok beklenmiş ama hala gelememiş bir oyun istiyorum.
Ey Blizzard duy sesimi.

içerik olarak bilmem de, beni şuan gelecek kaygısından uzaklaştırıp uzak maceralara atan bir oyun isterdim. Oynadığımda gerçekliği unutturacak oyun.

Çok absürt ve ütopik gelecek ama açık dünya bir FIFA oyunu mesela kariyerde iken antrenmana özel arabanla gidebilmek, antrenman sahnesi daha gerçekçi olacak, maç önü otobüs sahneleri, deplasman dönüşü uçak sahneleri, maç önü - maç arası - maç sonu soyunma odası.
Maçtan sonra kafa dağıtmak adına gece kulübü veya bara gitmek
Vs.

GTA 4'ün fizikleri, GTA 5'in eğlencesi, GTA San Andreas'ın hikayesi, bütün GTA ve RDR oyunlarının haritalarının toplamı ve GTA 5'in ENB'sinden daha güzel grafiklere sahip olan bir GTA 6.

Belki biras ütopik olucak ama öyle bir oyun çıksın isterdim ki artık nerdeyse tüm AAA oyunlarında olan "saldırı" "güçlü saldırı" "skill kullan bekle veya saldır bar dolsun" "düşman saldırsın bekle sen vur" tarzında artık klasikleşmiş mekaniğin tamamen degişmesini isterdim.
Kullanması çok keyifli bir mekanigi olan yeni dövüş, savaş mekaniği gelsin isterdim.

Kaliteli bir Transformers oyunu isterdim. Dönüşümlerin enfes olduğu, açık dünyada da dolaşabildiğimiz bir oyun. Bir de The Flash oyunu isterdim. Çizgi Roman, Dizi o, bu, şu bakmadığım, okumadığım kaynağı kalmadı. Bir de oyunu olsa fena olmazdı. Fan yapım oyunları bile aşırı ilgimi çekiyorken kaliteli bir yapım olsa ne olurdu kim bilir.

SAO animesindeki gibi olsun isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…