Nasıl bir oyun çıkmasını isterdiniz?

  • Konuyu başlatan shush
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 151
  • Görüntüleme 6.252
Aklıma gelen şeylerin hepsini günün birinde yapabilecek kapasitedeyim. Gelir de elde edilebilecek durumdayım. Bu yüzden maalesef hiçbirini söyleyemiyorum. Ama hoş şeyler var. En azından benim hoşuma giden. Her biri bittikten sonra zevk alarak oynayabileceğim şeyler.

Tasarım ve fikir üretme konusunda kıt olan benden bile bir şeyler çıkıyorsa buraya çok güzel şeyler gelebilir. Umarım RAW gibi şeyler yazılmaz.
Hocam Sosyal'den birileri oyun çıkarsın da destekleyelim be. Özgün fikirli, millet olarak arkasında durabileceğimiz ve örnek gösterebileceğimiz bir oyun. Warband gibi.
 
Hocam Sosyal'den birileri oyun çıkarsın da destekleyelim be. Özgün fikirli, millet olarak arkasında durabileceğimiz ve örnek gösterebileceğimiz bir oyun. Warband gibi.
Benim aklımdakiler öyle herkes denebilecek kadar geniş bir kitlenin seveceği şeyler değil.

Yapmaya başlasam uyuşukluğum ve hakim olmadığım şeyler yüzünden yıllar sürer.

Türk destekleyelim kafasında değilim ben. Desteklemeyi de pek anlamam zaten. Ben gerçekten güzelse ve uygun fiyatlıysa alır, oynarım. Türkse ve derse git Steam'de inceleme yaz, gerçekten büyük etki ediyor, işte o zaman gider bir adet inceleme yazarım. Yapacağım en ileri şey bu olur.
 
Çakma bir ekran kartım olduğu için öncelikle DirectX 9 olan, grafikleri ortalama olan ve ekşınlı mekşınlı hikayeli mikayeli ayrıca Online modu olan arkadaşlarımla oynayabileceğim ve ücretsiz olan bir oyun isterdim.(hayali bile güzel be 🚬 )
 
The Long Dark'a Coop gelmesi ya da biraz daha abartayım, The Long Dark'dan karı çıkartıp çorak topraklara çevirip oyunu ana halinden çok değiştirmeden zombi ekleyip hikayeli hayatta kalma bir coop oyununa çevirmek. Neden hiçbir yapımcı bu topa girmiyor anlamış değilim.
 
Çete savaşları konseptli oyunlar çıkmasını, vasat olmayacak bir Mafia 4 çıkmasını, Darkest Dungeon tarzı oyunlar çıkmasını ve son olarak Ark Survival gibi taming sistemine sahip yeni oyunlar çıkmasını isterim.
 
Witcher evreninde geçen MMORPG
• Witcher okullarına göre (kedi, ayı vb) ayrılabilmemiz
• Demirci, Zırhçı meslekleri
• Sıradan halk olarak takılıp NPC gibi quest başlatabilmek
• Mesela lanetli rolündeki biri dönüştüğünde halktan biri bir Witcher kiralasın, lanetliyi öldürmesi veya laneti kaldırması Witcher'ın elinde olsun. Köylü parayı vermemek için kaçabilsin vb.
Olay kurgusu arttırılabilir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı