Nasıl bir oyun çıkmasını isterdiniz?

• Konuyu başlatan shush
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 151
  • Görüntüleme 6.217
Böyle fizik motoru gelişmiş, grafikleri çok iyi optimizasyonu efsane, açık dünya dövüş oyunu. Böyle skiller filan kazanacağız ama dövüş dediğim tokat tekme ağız burun dalacağız. Silah olmayacak. Görevler de olacak, yan görevler de güzel olacak, hikayesi de güzel olacak. Böyle efsane bir oyun olacak.

Böyle fizik motoru gelişmiş, grafikleri çok iyi optimizasyonu efsane, açık dünya dövüş oyunu. Böyle skiller filan kazanacağız ama dövüş dediğim tokat tekme ağız burun dalacağız. Silah olmayacak.
Skillerden biri "Muda Muda Muda!" :D.
Animeciler sövmesin bana lütfen :D.

Hikayesini çok zor çözebildiğin ve oyunu oynaması çok zor ve zevkli olan, dünyayı kıyametten sonraki haliyle anlatan, hayatta kalmaya çalışan insanlarla dolu bir oyun çok isterdim.

Hikayesini çok zor çözebildiğin ve oyunu oynaması çok zor ve zevkli olan, dünyayı kıyametten sonraki haliyle anlatan, hayatta kalmaya çalışan insanlarla dolu bir oyun çok isterdim.
Hocam bir gün 96 saat olsa, okul 8 saat olsa oynardım. Yoksa ömrüm yetmez bitirmeye 😅 .

Sekiro 2 gibi bir oyun çıksın o oyunda ki kılıç dövüşlerinde ki hazzı başka hiçbir oyunda alamadım hala girip boss dövüşü yapıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı