444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 10 Ağustos 2022 #1 Sosyal medya veya forum tarzı bir şey olmayacak. Aklımda bir türlü oluşturamıyorum. Sizce ne tür bir proje olmalı?
Sosyal medya veya forum tarzı bir şey olmayacak. Aklımda bir türlü oluşturamıyorum. Sizce ne tür bir proje olmalı?
user.cs Kilopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.928 Makaleler 14 Çözümler 34 Yer Dünya 10 Ağustos 2022 #2 444617 dedi: Sosyal medya veya forum tarzı bir şey olmayacak. Aklımda bir türlü oluşturamıyorum. Sizce ne tür bir proje olmalı? Genişletmek için tıkla... Linux ile ilgili bir site olabilir, bir blog sitesi olabilir. Fikir çok ama sizin nasıl bir proje istediğinize bağlı.
444617 dedi: Sosyal medya veya forum tarzı bir şey olmayacak. Aklımda bir türlü oluşturamıyorum. Sizce ne tür bir proje olmalı? Genişletmek için tıkla... Linux ile ilgili bir site olabilir, bir blog sitesi olabilir. Fikir çok ama sizin nasıl bir proje istediğinize bağlı.
444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 10 Ağustos 2022 #3 user.cs dedi: Linux ile ilgili bir site olabilir, bir blog sitesi olabilir. Fikir çok ama sizin nasıl bir proje istediğinize bağlı. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımla yapacağız. Bir türlü karar veremedik. Ayrıca Linux ile ilgili tonla site var. Eksik konulari doldurmamız lazım.
user.cs dedi: Linux ile ilgili bir site olabilir, bir blog sitesi olabilir. Fikir çok ama sizin nasıl bir proje istediğinize bağlı. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımla yapacağız. Bir türlü karar veremedik. Ayrıca Linux ile ilgili tonla site var. Eksik konulari doldurmamız lazım.
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.014 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ağustos 2022 #4 444617 dedi: Arkadaşımla yapacağız. Bir türlü karar veremedik. Ayrıca Linux ile ilgili tonla site var. Eksik konulari doldurmamız lazım. Genişletmek için tıkla... Niche site araştırın. Aklınızdaki fikirleri keyword tool'lar ile araştırıp TBM oranlarını, hacmini ve rekabet seviyesini değerlendirerek açtığınız siteden para da kazanabilirsiniz.
444617 dedi: Arkadaşımla yapacağız. Bir türlü karar veremedik. Ayrıca Linux ile ilgili tonla site var. Eksik konulari doldurmamız lazım. Genişletmek için tıkla... Niche site araştırın. Aklınızdaki fikirleri keyword tool'lar ile araştırıp TBM oranlarını, hacmini ve rekabet seviyesini değerlendirerek açtığınız siteden para da kazanabilirsiniz.