The Deep Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 822 Çözümler 6 20 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar çay içmeyi bilmiyorum. Neden böyle bir konu açtım bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2021
Lezize Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2.013 Çözümler 3 Yer İstanbul 20 Nisan 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İyi Çay Nasıl Demlenir - OFÇAY www.ofcay.com.tr Sonra bardağı ağzına sokuyorsun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İyi Çay Nasıl Demlenir - OFÇAY www.ofcay.com.tr Sonra bardağı ağzına sokuyorsun.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 20 Nisan 2021 #3 Ben de ne zaman böyle bir konu açılacak diye bekliyordum. Bardağı kaldırıp ağzına doğru götürüyorsun.
Ben de ne zaman böyle bir konu açılacak diye bekliyordum. Bardağı kaldırıp ağzına doğru götürüyorsun.
L Levent Tural Decapat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 402 Yer Bandırma/Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #4 Çayın hakkını vericen höpür höpür içecen
Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 20 Nisan 2021 #5 The Deep dedi: Neden böyle bir konu açtım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Açma. Konu aç diye başına silah dayamıyorlardır umarım.
The Deep dedi: Neden böyle bir konu açtım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Açma. Konu aç diye başına silah dayamıyorlardır umarım.
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #6 Suyu nasıl içersiniz? H2O'yu mideye ulaştırırken kullandığınız yöntem nedir? Konu tamamen eğlence ve mizah amaçlıdır. 🙃 www.technopat.net Aklıma bu konu geldi...
Suyu nasıl içersiniz? H2O'yu mideye ulaştırırken kullandığınız yöntem nedir? Konu tamamen eğlence ve mizah amaçlıdır. 🙃 www.technopat.net Aklıma bu konu geldi...
Ali Tolga Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 341 Yer Skellige 20 Nisan 2021 #7 The Deep dedi: Arkadaşlar çay içmeyi bilmiyorum. Neden böyle bir konu açtım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şapırdatarak.
The Deep dedi: Arkadaşlar çay içmeyi bilmiyorum. Neden böyle bir konu açtım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şapırdatarak.
KaysRekt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 1.038 Çözümler 1 Yer MacLaren's Pub Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #8 Öncelikle bardağı 5 parmağımız ile her taraftan kavrayarak tutuyoruz ardından ağızımıza yaklaştırdıktan sonra hüüüp sesi çıkana kadar havayı içimize çekiyoruz ve evet artık çay içmeyi biliyorsun.
Öncelikle bardağı 5 parmağımız ile her taraftan kavrayarak tutuyoruz ardından ağızımıza yaklaştırdıktan sonra hüüüp sesi çıkana kadar havayı içimize çekiyoruz ve evet artık çay içmeyi biliyorsun.
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 20 Nisan 2021 #9 Ne zamandır merak ediyordum bu konuyu açtığın iyi olmuş bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum.
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.842 Makaleler 4 20 Nisan 2021 #10 Sen içme dostum boş ver.