Nasıl çevre ediniyorsunuz?

Bakıyorum hayata arkadaş yok sevgili yok, tamam takmayınca iyi hoş akla gelince çok saçma hani. Kavga olsa arkan falan yok, hani hayata sıfırdan başlaşmış gibiyim. Yaş 16, hiç dengim gibi insan yok ya. Ben hani çok alt sevide gibi gözüküyorum, hani bakıyorum millete çok fazla sevgili değiştiriyorlar veya asla yalnız kalmıyorlar, bu işin püf noktası nedir? Millet asla yalnız kalmıyor bizim sınıftakilerin çevresi dolu, bir de onlardan ben çok alt seviyedeyim.

Sizin dediğiniz kişiler genel olarak saçma sapan hareketler ve egolarıyla ünlü olsa da bunlar dışında kalan kesim ya tesadüf eseri tanışmış ya da konuşmayı ilk o başlatmış olurlar. Çünkü konuşmayı siz başlatmazsanız kimse sizle gel arkadaş olalım demez büyük ihtimal ile.

Genel olarak tesafüden edindim sanal dostlarda var gerçek dostlarda var sanaldakiler 4 sene olacak
Onlarla bir serverda karşılaşmıştım gerçek hayattakilerle ise konuşurken gitgide daha fazla beraber takılmaya başlamıştık onlarda 6 7 yıl oldu

Bakıyorum hayata arkadaş yok sevgili yok, tamam takmayınca iyi hoş akla gelince çok saçma hani. Kavga olsa arkan falan yok, hani hayata sıfırdan başlaşmış gibiyim. Yaş 16, hiç dengim gibi insan yok ya. Ben hani çok alt sevide gibi gözüküyorum, hani bakıyorum millete çok fazla sevgili değiştiriyorlar veya asla yalnız kalmıyorlar, bu işin püf noktası nedir? Millet asla yalnız kalmıyor bizim sınıftakilerin çevresi dolu, bir de onlardan ben çok alt seviyedeyim.
Yanına gidiyorum eğer bende başka bir arkadaşı yoksa arkadaş olalım mı diyorum bu kadar.
Çünkü sizden başka bir arkadaşı varsa sizi boşlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı