Nasıl çok başarılı olunur?

813898

Femtopat
Herkese selamlar, yazılım müh kazandım ve okulum çöp. Bu alanda tamamen kendi kendimi yetiştirmek ve profesyonel bir kariyer inşa etmek istiyorum. Tavsiyeniz nedir?

Çok çalışarak.

Çalışmanın haricinde neleri takip etmem ne yapmam gerekiyor onu ben de biliyorum zaten.

Tüm hayatını gençliğini çalışarak geçirceksin büyük ihtimalle.

Ona razıyım seviyorum yazılımı, ekstra proje vs her şeyi kovalayacağım İngilizcemi geliştiriyorum şu an.

Kendini daima geliştirmeye bak, her gün yeni bir şey öğren. İngilizce ve matematiğe ağırlık ver. Okulun hayırlı olsun.
teşekkür ederim, benzer şeyleri düşünüyorum.

İlk senenden itibaren staj kovalarsan başarılı olma olasılığın artar. Benim abim iyi bir üniversitede bilgisayar mühendisliği kazandı. Ve ilk senesinden itibaren çeşitli şirketlerde staj yaptı. Dereceyle mezun oldu şimdiyse güzel bir şirkette "Senior" olarak çalışıyor.

Çalışmanın haricinde neleri takip etmem ne yapmam gerekiyor onu ben de biliyorum zaten.

Ona razıyım seviyorum yazılımı, ekstra proje vs her şeyi kovalayacağım İngilizcemi geliştiriyorum şu an.

Teşekkür ederim, benzer şeyleri düşünüyorum.

Bende aynı bölüme gideceğim bu sene. Benim de kafamda aynı şeyler dönüyor ama şöyle düşün yazılımcıya her yerde ihtiyaç var sektörü çok geniş bence. İlgilendiğin şeye göre çalış. Mesela ben yapay zekadan ya da veri biliminden ilerlemeyi düşünüyorum.

Bende aynı bölüme gideceğim bu sene. Benim de kafamda aynı şeyler dönüyor ama şöyle düşün yazılımcıya her yerde ihtiyaç var sektörü çok geniş bence. İlgilendiğin şeye göre çalış. Mesela ben yapay zekadan ya da veri biliminden ilerlemeyi düşünüyorum.

Chat GPT'ye danışayım bakalım o ne diyecek neyi seviyormuşum :))

İlk senenden itibaren staj kovalarsan başarılı olma olasılığın artar. Benim abim iyi bir üniversitede bilgisayar mühendisliği kazandı. Ve ilk senesinden itibaren çeşitli şirketlerde staj yaptı. Dereceyle mezun oldu şimdiyse güzel bir şirkette "senior" olarak çalışıyor.

Aynı şekilde düşünüyorum şu an B1 B2 arası ing biliyorum bunu geliştirip uluslarası her şeyi deneyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı