16 yaşında çok fazla para kazanamazsınız. Instagram'daki videoları görüp milyarder olma heveslerine falan girmeyin bu yaşta, hayat sandığınızdan daha zor.
E-ticaret platformlarından gelir elde edebilirsin. Ama öyle yüksek kazançlar sağlayamazsın. Ben 2500-6000 arası bir para alıyorum aylık. (Roblox oyun içi eşyaları 22.500TL'ye satan birine bile tanık oldum ) sınavlarına çalışabilirsin şu an.
Eczacılık bölümünden mezun olmalısın. Mezun olduktan sonra eczane açmak için 1 yıl yardımcı eczacı olarak çalışman lazım. Bu şartları sağladıktan sonra istediğin bir eczaneyi devran satın alabilirsin. Eczane devir fiyatları değişiyor. İlk başta çalışıp hem mesleği öğrenirsin hem para biriktirirsin. Sonra kendi eczaneni açarsın. Eczane açmak kazançlı ama iyi bir birikim gerektiriyor.
16 yaşında devir işlerini düşünmeniz için erken. Şu an bölümü kazanmanız daha önemli.
e-ticaret platformlarından gelir elde edebilirsin. ama öyle yüksek kazançlar sağlayamazsın. ben 2500-6000 arası bir para alıyorum aylık. (roblox oyun içi eşyaları 22.500tlye satan birine bile tanık oldum )
E-Ticaret platformundan kastınız gerçekten Roblox mu? E-Ticaret öyle "hemen dropshipping yapayım hemen para kazanayım" veya "ürünün aynı resmini koyayım satayım" gibi kolay bir şey değil. Lütfen videolardan görerek yorum yapmayın. E-Ticaret için zaman, deneyim, tecrübe ve para gerekli.
18'den önce milyoner olan binlerce insan var, ihtiyacın olan şey biraz zeka. Bir de benden küçük bir tavsiye, sen o Instagram'daki motivasyon videolarını izlemeye devam et.