Aslan Kedi
Hectopat
- Makaleler
- 1
Eczacı olmayı düşündüm ama bu sıralar onlarında devredildiğini duydum. Ne yapabilirim?
Eczacı olmayı düşündüm ama bu sıralar onlarında devredildiğini duydum. Ne yapabilirim?
16 yaşıma girmeme az kaldı. 11.sınıfım.Yaşınız kaç hocam?
16 yaşında çok fazla para kazanamazsınız. Instagram'daki videoları görüp milyarder olma heveslerine falan girmeyin bu yaşta, hayat sandığınızdan daha zor.16 yaşıma girmeme az kaldı. 11.sınıfım.
Instagram'daki videoları görüp milyarder olma heveslerine falan girmeyin bu yaşta, hayat sandığınızdan daha zor.
E-Ticaret platformundan kastınız gerçekten Roblox mu? E-Ticaret öyle "hemen dropshipping yapayım hemen para kazanayım" veya "ürünün aynı resmini koyayım satayım" gibi kolay bir şey değil. Lütfen videolardan görerek yorum yapmayın. E-Ticaret için zaman, deneyim, tecrübe ve para gerekli.e-ticaret platformlarından gelir elde edebilirsin. ama öyle yüksek kazançlar sağlayamazsın. ben 2500-6000 arası bir para alıyorum aylık. (roblox oyun içi eşyaları 22.500tlye satan birine bile tanık oldum)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.