Nasıl çok para kazanılır?

18'den önce milyoner olan binlerce insan var, ihtiyacın olan şey biraz zeka. Bir de benden küçük bir tavsiye, sen o Instagram'daki motivasyon videolarını izlemeye devam et.
18 den önce milyoner olan bin kişi göster bana. İnstagramda ki motivasyon videolarını izlemeye devam edin evet 🤣 🤣

E-ticaret platformundan kastınız gerçekten Roblox mu? E-ticaret öyle "hemen dropshipping yapayım hemen para kazanayım" veya "ürünün aynı resmini koyayım satayım" gibi kolay bir şey değil. Lütfen videolardan görerek yorum yapmayın. E-ticaret için zaman, deneyim, tecrübe ve para gerekli.

Hocam. Dropshipping bilinmediği zamanlar kazandırıyordu diye biliyorum. E-ticaretten kastığım hesap al-sat random hesap gibi şeyler. Fazla gelir elde edilmez diye yazdım. Fakat asgari maaş üzeri kazananlar var.

knk 16 yaşında bi şey yapamazsın diyenleri ***** 18den önce milyoner olan binlerce insan var, ihtiyacın olan şey biraz zeka birde benden küçük bi tavsiye, sen o instagramdaki motivasyon videolarını izlemeye devam et
Sende dostum bu kafayla devam et, olur mu? 18 yaşından önce kim milyoner veya milyarder olmuş bana örnekle gösterir misin acaba? Ticarette binlerce lira kaybettim ve 18 yaşından önce girilecek bir meslek değil. Yazılım satmaya uğraştım, referans istiyorlar bu sefer. Önceliğiniz okuma olsun, en azından elinizde "diploma" diyebileceğiniz bir kanıt olsun. Saçma sapan hayallere kapılmayın.

Hocam. Dropshipping bilinmediği zamanlar kazandırıyordu diye ibliyorum. E-ticaretten kastığım hesap al-sat random hesap gibi şeyler.
Dropshipping bilinmediği zamanlar kazandırıyordu dediğiniz gibi, aynı zamanda al-sat bir nebze riskli olabilir.

15 yaşındayım ve çok kez ticarete atılmaya çalıştım benim için büyük para olabilecek 1500 TL kazandım ve bilgisayar topladım en azından kanser Casper laptapdan iyidir dedim ve o 1500 TL için 3 haftamı harcadım yaptığım tek şey Roblox hesap satmaktı :D

Sende dostum bu kafayla devam et, olur mu? 18 yaşından önce kim milyoner veya milyarder olmuş bana örnekle gösterir misin acaba? Ticarette binlerce lira kaybettim ve 18 yaşından önce girilecek bir meslek değil. Yazılım satmaya uğraştım, referans istiyorlar bu sefer. Önceliğiniz okuma olsun, en azından elinizde "diploma" diyebileceğiniz bir kanıt olsun. Saçma sapan hayallere kapılmayın.
Aynen öyle hocam kimse diplomasız bir insanla iş yapmak istemez yani imkansız değil de çok zor elinde kanıt olarak en az 3 yıllık bir tecrübe olması lazım.

15 yaşındayım ve çok kez ticarete atılmaya çalıştım benim için büyük para olabilecek 1500 TL kazandım ve bilgisayar topladım en azından kanser Casper laptapdan iyidir dedim ve o 1500 TL için 3 haftamı harcadım yaptığım tek şey Roblox hesap satmaktı :D
1500TL için 3 hafta. Gelecekte o 3 haftanın 1500tl etmediğini anlarsınız. ( Bu arada bende 16 yaşımda uğraşıyorum bu işlerle 10k bırakıyor ayda ama cidden diploma bi yerde gerekli oluyor )

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı