Nasıl çok para kazanılır?

200 bin lirayı ailemden istedim onlarda biliyordu ölü yatirim olmadığını piyasa böyle güvendiler verdiler 4 tane motor aldim hatta 5 adet 1I kendime parayi katlattim ve sattim ben demiyorum direk gidip motor araba alsin satsin elinde ki butceyi degerlendirmek önemli 50 liraya bir şey alırsın satarsin 70 80 boyle boyle gelistirirsin kendini her zaman da katlayacaksin diye bir şey de yok ya batarsin ya cikarsin ama Türkiye'de isen batma gibi bir durumun yok sağ olsunlar.

Para boş boş durunca ölür ayrıca paranı bir yere koyarsin degerlenir sana zarari olmaz.

Al- sat için sattığını yerine koymak önemli. Enflasyona karşı paranı korursun ama kar edemezsin.

18'den önce milyoner olan binlerce insan var, ihtiyacın olan şey biraz zeka. Bir de benden küçük bir tavsiye, sen o Instagram'daki motivasyon videolarını izlemeye devam et.
Evet. Ben 14 yaşındayım, evde herkesin Porsche arabası var düt düt. Ve bunu bütün gün hiç bir işe yaramayan motivasyon videoları izleyerek yaptım. Ne de olsa hayat o kadar kolay ha...

Bende bunu demeye çalışıyorum ben parami koruyorum zarar etmiyorum ama arkadaş para Bunlarda ölüyor diyor Asil Para hiçbir şeye yatirim yapmadigin zaman ölür.
Şu an elde nakit tutmak mantıksız. Çünkü her şeyin değeri artıyor paranın değeri dışında. Ama Al- Sat ticari olarak seni zengin yapmaz çünkü sattığın malı yerine koyamıyorsun. O yüzden evet enflasyona karşı paranın değeri korunur ama para kazanamazsın bu şekilde.

Mesela ben 4 ay önce 4500 TL' ye aldığım PS4'ü 6000 TL'ye sattım. Eski bir laptopum vardı yine 4 ay önce aldığım 4000 almıştım 6000 TL'ye sattım. Yerine yeni laptop aldım 6 önce aynı laptop 18 bin liraydı şimdi ise 24 bin lira. Demeye çalıştığım şey tam olarak bu. Evet cebimdeki param artıyor ama sattığın şeyi yerine koyamıyorsun çünkü o da artıyor.

200 bin lirayı ailemden istedim onlarda biliyordu ölü yatirim olmadığını piyasa böyle güvendiler verdiler 4 tane motor aldim hatta 5 adet 1I kendime Parayi katlattim Ve Sattim ben demiyorum direk gidip Motor araba Alsin satsin Elinde ki butceyi degerlendirmek önemli 50 liraya bir şey alırsın satarsin 70 80 Boyle Boyle gelistirirsin kendini Her zaman da katlayacaksin diye bir şey de yok Ya batarsin ya cikarsin ama Türkiye'de isen batma gibi bir durumun yok sağ olsunlar.

Para boş boş durunca ölür ayrıca Paranı bir yere koyarsin degerlenir Sana zarari olmaz.
O zaman ki 50.000tl kaç dolardı? Şuanki 90.000tl kaç dolar?

Bende bunu demeye çalışıyorum ben parami koruyorum zarar etmiyorum ama arkadaş para Bunlarda ölüyor diyor Asil Para hiçbir şeye yatirim yapmadigin zaman ölür.
Para ölür derken, birşey kazanamazsın al-sat da amaç kazanmaktır zaten.

heqaqaolemiolms-v0-v0zzlviwxev91.jpg
Motivasyon sayfası adminisiniz sanırım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı