Nasıl çok uzun saat ders çalışılabilir?

ArdaofRivia

Hectopat
Merhaba, YKS senemdeyim çalışmam lazım ama uzun süre çalışamıyorum, çalışmak istesem de kısa bir süre sonra sıkılıyorum, internettekiler gibi 8-10-12 saat çalışamıyorum, çok sağlıklı değil ama şu an yapmam gereken şey bu, sayısalım bana nasıl daha uzun ve verimli çalışabileceğime dair metotlar verir misiniz?

Uzun saat değil, verimli çalışmaya çalışın. 6 saat yerine 2 saate indirmeye çalışın ama verimli olmaya bakın derim.

Merhaba, YKS senemdeyim çalışmam lazım ama uzun süre çalışamıyorum, çalışmak istesem de kısa bir süre sonra sıkılıyorum, internettekiler gibi 8-10-12 saat çalışamıyorum, çok sağlıklı değil ama şu an yapmam gereken şey bu, sayısalım bana nasıl daha uzun ve verimli çalışabileceğime dair metotlar verir misiniz?
Ara vererek çalış.

Öncelikle plan yap ve yaparken 3 saat atıyorum. 10.00'dan 13.00'a kadar 3 pomodoro yap ve orada 50/10dk şeklinde 3 pomodoro at ve uzun mola ver dene ders çalışmak çok keyifli hal alacak. İstersen koçluk alabilirsin ayrıca.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı