yoriklapa Decapat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 194 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #11 ali14 dedi: XDA'da paylaşılan ve ünlü olan ROM'larda öyle şeyler çıkmaz güvenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam haklı olabilirsiniz ama ben hem öğrenmek istiyorum hem de güvenli olmasını istiyorum. Yanıtlarınız için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2021
ali14 dedi: XDA'da paylaşılan ve ünlü olan ROM'larda öyle şeyler çıkmaz güvenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam haklı olabilirsiniz ama ben hem öğrenmek istiyorum hem de güvenli olmasını istiyorum. Yanıtlarınız için teşekkürler.
A ali14 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 230 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #12 yoriklapa dedi: Hocam haklı olabilirsiniz ama ben hem öğrenmek istiyorum hem de güvenli olmasını istiyorum. Yanıtlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Youtube'a how to edit custom rom gibi şeyler yazarsanız çıkan videolar size epey yardım edecektir.
yoriklapa dedi: Hocam haklı olabilirsiniz ama ben hem öğrenmek istiyorum hem de güvenli olmasını istiyorum. Yanıtlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Youtube'a how to edit custom rom gibi şeyler yazarsanız çıkan videolar size epey yardım edecektir.