Yok. 14 gün kaldı şu an ve benim için yeterli duruyor.Hocam orta okul konularına pek hakim değilim unutmuşum da zamanla bir sıkıntınız var mı?
Yok. 14 gün kaldı şu an ve benim için yeterli duruyor.Hocam orta okul konularına pek hakim değilim unutmuşum da zamanla bir sıkıntınız var mı?
Kusura bakma ama eşek gibi çalışıcaksın az bir zaman kaldı taktik vesaire hikaye kanka onlarda yolunu buluyor doping moping anladın yani oyun moyun oynama tek tavsiye.
Abi aynı sınavı yapmış cevapları zaten biliyor shsshiddbsbjd.
Çocuk söylemez mi sence ben bunu zaten biliyordumMantıklı lan aynı denemeyi çözüyorsa cevaplar aklındadır
Harcanıyorsun buralarda.
Mantıklı lan aynı denemeyi çözüyorsa cevaplar aklındadır
Harcanıyorsun buralarda.
Ne yaptınız hocam? aradan 2 yıl geçmiş.Merhaba arkadaşlar, üniversite sınavına çalışan bir gencim fakat halen nasıl etkili çalışacağıma dair kesin bir bilgim yok. Sizce neler yapmalıyım? Hangi methodları uygulamalıyım?(pomodoro tekniği vb) hangi uygulamaları kullanmalıyım? (Çalışma isteğini arttıracak uygulamalar vb) hangi kaynakları kullanmalıyım? (Hocalara Geldik, doping hafıza vb) değerli yorumlarınız benim için çok değerli, şimdiden yanıt veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum iyi forumlar.
Hocam o dönemde küçüktüm şimdi 12. sınıfım. Bakalım 60 gün sonra gorücez sonucumuzu.Ne yaptınız hocam? aradan 2 yıl geçmiş.
Nasıl ders çalıştınız ve ben 10. sınıfım bana tavsiyeleriniz var mı?Hocam o dönemde küçüktüm şimdi 12. sınıfım. Bakalım 60 gün sonra gorücez sonucumuzu.![]()
Hocam 10. sınıfın yazında bence TYT'yi tekrar edin. 11'de dersleri iyi anlayın. 11'in yazında 11 ve TYT'yi tekrar edin. Hedefiniz büyükse bile erken başlamak size çok yol aldırır.Nasıl ders çalıştınız ve ben 10. sınıfım bana tavsiyeleriniz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.