Nasıl daha geç kalkabilirim?

Zeki Fırıldak

Hectopat
Merhaba, hep 8 de uyandığım için artık ne olursa olsun resmen hep 8 de uyanıyorum. Beynime kazınmış sanki 8'de kalkacaksın diye nasıl biraz daha geç kalkabilirim öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden geç kalkmak istiyorsun? İnsanlar genellikle erken kalmak ister günü daha fazla kullanabilmek için. Ayrıca örneğin gece 12'de yatınca 8'de kalkıyorduysan ve şimdi gece 2'de yatmana rağmen yine 8'de kalkıyorsan bu bir kaç gün sonra sarkacak ve 9-10 gibi uyanmaya başlayacaksın. Bende öyle oluyor en azından. Uyanmak otomatik gerçekleşen bir olay. Vucüdun uykunun yeterli olduğunu anladığı zaman kendini uyandırıyor zaten, bayram günü uykun gelirse tekrar uyuyabilirsin veya uyumazsın bu sefer o uykusuzluk gece birikir ve ertesi gün geç kalkarsın.

Şahsi fikrim erken kalkmak her zaman daha iyidir. Buna alışmışken bırakmayın.

Evet öyle ama sabah sabah yapacak bir şey bulamıyorum telefon bilgisayar oynamak dışında.

Neden geç kalkmak istiyorsun? İnsanlar genellikle erken kalmak ister günü daha fazla kullanabilmek için. Ayrıca örneğin gece 12'de yatınca 8'de kalkıyorduysan ve şimdi gece 2'de yatmana rağmen yine 8'de kalkıyorsan bu birkaç gün sonra sarkacak ve 9-10 gibi uyanmaya başlayacaksın. Bende öyle oluyor en azından.

Küçüklükten beri böyle bazen 6 7 gibi kalktığım oluyor boş boş dolanıyorum ev de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı