Nasıl daha geniş omuzlara sahip olurum?

Freakasd

Centipat
Daha fazla  
13 yaşındayım 181cm 63Kg'yim. Evet kilom boyuma gore oldukca az ama yaşım büyüdükce artar sanırım pek kafama takmiyorum her ne kadar cubuk kraker falan deselerde. Aynadan kendime bakinca ust vücudum çok uzun ve garip gozukuyordu hastalıklıymıs gibi zaten eskiden yamuk durup yamuk yürüyordum acaba onun etkisi mi bilmiyorum. Diyetisyenede gideceğim. Omuzlarım dar mi bilmem ama cubuk kraker tem yumruk deyip deyip duruyolar ama kaslarım cok zayıf da degil yasıtlarımın neredeyse hepsinden daha saglikliyimdir. Normal mi yani?

Dosya Ekleri

• 20220114_143324.jpg
    20220114_143324.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 113
  • 20220114_143306.jpg
    20220114_143306.jpg
    96,4 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleyen: Moderatör:
Genetik olarak omzunuz geniş olmayabilir bu gayet normal. Düzenli spor ve yüksek kalorili beslenme ile kas kütlenizi arttırıp omuzlarınızı da daha geniş yapabilirsiniz. Yamuk yürüme konusu biraz sıkıntılı söyleyeyim, skolyoz olabilir.

Bir omzunuz diğerinden aşağıda gibi, skolyoz taraması yaptırmış mıydınız hiç, akciğer röntgeni vs çekilmiş miydi? Aile hekimi veya genel pediatriye gidip bir konuşabilirsiniz eğer günlük yaşantınızda da böyle bir şey fark ettiyseniz. Belki de fotoğrafta düz duramamışsınızdır o da mümkün.

Sorunuzun cevabını yukarıda arkadaş vermiş zaten. Kaslarınızı geliştirerek daha hacimli bir üst gövde elde edebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı