Nasıl daha hızlı dinlenilir?

awuin

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Okuldan eve geldiğimde pilim bitmiş oluyor. Biraz dinleneyim derken saat 8 oluyor. Uyumak dışında nasıl daha hızlı dinlenebilirim?

Kafein tüketebilirsin, ben filtre kahve içiyorum. Kan değerlerin düşük de olabilir, tahlil yaptırmanı öneririm. Vücudu hızlı şarj etmek yerine direncini arttırmak daha mantıklı bir seçenek.

Hızlı dinlenmek değil de dinç olmak için kafein alabilirsiniz. Kola, çay, Nescafe içebilirsiniz. İyi bir uyku için de yatmadan önce papatya ya da rezene çayı içebilirsiniz böylece ertesi gün daha dinlenmiş bir şekilde kalkarsınız.
Kan değerlerin düşük de olabilir, tahlil yaptırmanı öneririm.
Katılıyorum önce tahlil yaptırmanız daha mantıklı.

Okuldan eve geldiğimde pilim bitmiş oluyor. Biraz dinleneyim derken saat 8 oluyor. Uyumak dışında nasıl daha hızlı dinlenebilirim?
Cidden aynısı bana da oluyor. Sinir krizi geçiriyorum. Kendimce 2 çözüm yaptım. Biri sabah okula gitmeden kahve içmek, sabahki enerjiyi getiriyor. İkinci ipuç ise sabah saat 5.20'ye sabah namazı için alarm kuruyorum. Namaz kıldıktan sonra "oh daha 2 saat uyuyabilirim" düşüncesiyle tekrar uyuyorum

Gün içindeki yorgunluğun birçok sebebi olabilir.
Geç yatmak, yetersiz beslenmek ya da yetersiz besinler gibi, ilk önce sorunu kendinizde arayın sonra farklı tekniklere yöneliniz.

Kahve hiç aklıma gelmemişti. Doktora da gideceğim.

Kan tahlillerinizi yaptırın, dengeli beslenin, ufak ufak spor yapabilirsiniz, uyku sağlığınızı ve sürenizi düzeltin. Yatmadan önce: yemek yemeyin, 1 saat kadar ekrana bakmayın, odanızın olabildiğince karanlık olduğundan emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…