Rehber Nasıl daha iyi oynarım?

Ne kadar zorlasam da olmuyor.

Oyunlarda en önemli şeylerden birisi konum almak. Eğer battle ground oynuyorsanız konum almak çok daha önemli bir hal alıyor. Yukarıda olan rakip her zaman sizden bir sıfır üstündür çünkü siz daha onu görmeden adam sizi büyük ihtimalle öldürür.

LoL'de sezon 4 zamanı gümüşte oynarken arkadaşım beni plat 2'ye boostladı. Orada oynamaya ayak uydurdum, en hızlı öğrendiğim 1 ay olmuştu elmasa çıktım.

Bana diyorsan Dmg ım.
Ben de DMG'yim, size niye diyeyim?
Bazı kendini bir şey sanan Silver'da Master yapmış, 'Ben her maç birinciyim ya' diyen arkadaşlara sesleniyorum, kimse sizin kahrınızı çekmek zorunda değil, keleş olun, öyle gelin. Dust 2 ve Mirage'den başka Map bilmiyorsanız da MM devam edin, sırf bu yüzden Faceit Free'nin ortamı leş gibi.

Yüksek ranklara bir çıksam belki oralarda kalırım da çıkamadıktan sonra bir şans olmuyor.

Yüksek ranklara bir çıksam belki oralarda kalırım da çıkamadıktan sonra bir şans olmuyor.
İyi oynuyorsa ve oynamaya devam edersin mutlaka yükselirsin. Fakat hala da yükselemiyorsan kendini gözden geçirmelisin.

İyi oynuyorsa ve oynamaya devam edersin mutlaka yükselirsin. Fakat hala da yükselemiyorsan kendini gözden geçirmelisin.
Supportta nasıl yükselebilirim ki?Şuna bir baksana artık dereceli girmeye korktuğum için normal giriyorum yine de kurtulamıyorum. Viego 0/14 apheliosa 2 kere solo kill veriyor bu takımla nasıl kazanayım ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…