2 2nattydu Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 1.076 Çözümler 2 17 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar fitness yapıyorum fakat dövüşmeyi bilmiyorum. Bir gün kavga etsem kendimi savunamam. Evde nasıl dövüşmeyi öğrenebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2023
Arkadaşlar fitness yapıyorum fakat dövüşmeyi bilmiyorum. Bir gün kavga etsem kendimi savunamam. Evde nasıl dövüşmeyi öğrenebilirim?
gavatar0 Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 208 Yer Jacksonville,Fl Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 7 5800h NVDİA RTX 3060 16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Economist 17 Nisan 2023 #2 Kavga ederek öğrenebilirsin bol bol dayak yersen ancak dövüşmeyi öğrenebilirsin.
5 525623 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 5.078 Çözümler 14 17 Nisan 2023 #3 Çocukluktan başlanır buna. Yaşınız kaç?
misaj8 Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 409 17 Nisan 2023 #4 2nattydu dedi: Arkadaşlar fitness yapıyorum fakat dövüşmeyi bilmiyorum. Bir gün kavga etsem kendimi savunamam. Evde nasıl dövüşmeyi öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Öğretici videolar vardır illaki araştırırsanız bulabilirsiniz
2nattydu dedi: Arkadaşlar fitness yapıyorum fakat dövüşmeyi bilmiyorum. Bir gün kavga etsem kendimi savunamam. Evde nasıl dövüşmeyi öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Öğretici videolar vardır illaki araştırırsanız bulabilirsiniz
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #5 Yumruk atmasını öğrenmek istiyorsan parasını ver git kursuna, dayak yiyerek öğrenirsin. Önüne gelene yumruk sallamak niyetindeysen hastaneye düşmeden iflah olmazsın zaten.
Yumruk atmasını öğrenmek istiyorsan parasını ver git kursuna, dayak yiyerek öğrenirsin. Önüne gelene yumruk sallamak niyetindeysen hastaneye düşmeden iflah olmazsın zaten.
gavatar0 Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 208 Yer Jacksonville,Fl Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 7 5800h NVDİA RTX 3060 16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Economist 17 Nisan 2023 #6 misaj8 dedi: Öğretici videolar vardır illaki araştırırsanız bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam kavga esnasında öyle olmuyor savunmak için kavga etmesi lazım boks falan yapılabilir.
misaj8 dedi: Öğretici videolar vardır illaki araştırırsanız bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam kavga esnasında öyle olmuyor savunmak için kavga etmesi lazım boks falan yapılabilir.
misaj8 Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 409 17 Nisan 2023 #7 gavatar0 dedi: Hocam kavga esnasında öyle olmuyor savunmak için kavga etmesi lazım boks falan yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Haklısınız dediğiniz gibi boks yapabilir
gavatar0 dedi: Hocam kavga esnasında öyle olmuyor savunmak için kavga etmesi lazım boks falan yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Haklısınız dediğiniz gibi boks yapabilir
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.660 Çözümler 17 17 Nisan 2023 #8 Hahaha öyle dövüş tekniklerine bakarak kavga alacağınızı falan mı sanıyorsunuz Normal dövüşte belki ancak sokak dövüşünde kurallar işlemez.
Hahaha öyle dövüş tekniklerine bakarak kavga alacağınızı falan mı sanıyorsunuz Normal dövüşte belki ancak sokak dövüşünde kurallar işlemez.
5 575412 Decipat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 2.598 Çözümler 8 17 Nisan 2023 #9 Sokaktaki kavgada youtube'deki taktikler işlemiyor. O anı yaşaman gerek. Sen tam sağ kroşeyi takacakken adam senin göğüs kafesine tekme atar yere yığılırsın. Parasını verip kursuna gidecek veya sokakta dayak yiyip öğreneceksin.
Sokaktaki kavgada youtube'deki taktikler işlemiyor. O anı yaşaman gerek. Sen tam sağ kroşeyi takacakken adam senin göğüs kafesine tekme atar yere yığılırsın. Parasını verip kursuna gidecek veya sokakta dayak yiyip öğreneceksin.