A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 26 Ağustos 2020 #151 Normal falan değil hatta "çüş". Lezbiyen kızla sevgili falan olunmaz, düzeltmen de zor. Hem zaten düzeltsen bile, kızlardan eskiden hoşlanan birisi ile sevgili olmak istemezdim. Sen isteyebilirsin belki bilmiyorum ama aşırı itici bir durum.
Normal falan değil hatta "çüş". Lezbiyen kızla sevgili falan olunmaz, düzeltmen de zor. Hem zaten düzeltsen bile, kızlardan eskiden hoşlanan birisi ile sevgili olmak istemezdim. Sen isteyebilirsin belki bilmiyorum ama aşırı itici bir durum.
Wense Picopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 220 26 Ağustos 2020 #152 Farklı bir görüşü olan insanın fikirini nasıl değiştiricen? Niye böyle konu açıyorsunuz ki, burada öğüt verilecek bir durum yok.
Farklı bir görüşü olan insanın fikirini nasıl değiştiricen? Niye böyle konu açıyorsunuz ki, burada öğüt verilecek bir durum yok.
A Arsonist Decapat Katılım 21 Ekim 2018 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2020 #154 Bu olay hacamat yaptırılarak geçer. Sırt bölgesinden(tam neresi olduğunu hatırlamıyorum) bu alanda uzman birine danışınız.
Bu olay hacamat yaptırılarak geçer. Sırt bölgesinden(tam neresi olduğunu hatırlamıyorum) bu alanda uzman birine danışınız.
ReccepBaltasınHavarisi Centipat Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 216 26 Ağustos 2020 #155 Hocam bu oyunlardaki grafik ayarı gibi bir şey değil. Zırt pırt değişmiyor. Sana bir seçenek kız lez ise sende ona inat gay ol.
Hocam bu oyunlardaki grafik ayarı gibi bir şey değil. Zırt pırt değişmiyor. Sana bir seçenek kız lez ise sende ona inat gay ol.
sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.357 Çözümler 4 26 Ağustos 2020 #156 Seveceğin insanı değiştirmek yerine, sana daha uygun birini bulabilirsin mesela.
2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 26 Ağustos 2020 #157 Arsonist dedi: Bu olay hacamat yaptırılarak geçer. Sırt bölgesinden(tam neresi olduğunu hatırlamıyorum) bu alanda uzman birine danışınız. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya
Arsonist dedi: Bu olay hacamat yaptırılarak geçer. Sırt bölgesinden(tam neresi olduğunu hatırlamıyorum) bu alanda uzman birine danışınız. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya
K kafkasoid Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 415 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2020 #158 Arsonist dedi: Bu olay hacamat yaptırılarak geçer. Sırt bölgesinden(tam neresi olduğunu hatırlamıyorum) bu alanda uzman birine danışınız. Genişletmek için tıkla... Şakaysa komik, ciddiyse hayatımda gördüğüm en komik şey olabilir.
Arsonist dedi: Bu olay hacamat yaptırılarak geçer. Sırt bölgesinden(tam neresi olduğunu hatırlamıyorum) bu alanda uzman birine danışınız. Genişletmek için tıkla... Şakaysa komik, ciddiyse hayatımda gördüğüm en komik şey olabilir.
2 297689 Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 7 26 Ağustos 2020 #159 Arsonist dedi: Bu olay hacamat yaptırılarak geçer. Sırt bölgesinden(tam neresi olduğunu hatırlamıyorum) bu alanda uzman birine danışınız. Genişletmek için tıkla... Bence sakallı bir hocaya götürelim. Şifalı elleriyle bir güzel okşasın her yerini. Ertesi gün tesettüre bile girer.
Arsonist dedi: Bu olay hacamat yaptırılarak geçer. Sırt bölgesinden(tam neresi olduğunu hatırlamıyorum) bu alanda uzman birine danışınız. Genişletmek için tıkla... Bence sakallı bir hocaya götürelim. Şifalı elleriyle bir güzel okşasın her yerini. Ertesi gün tesettüre bile girer.
Wense Picopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 220 26 Ağustos 2020 #160 Bence artık kilitlenmesi gereken bir konu haline geldi, umarım Moderatörler en kısa zamanda kilitlerler Boş bir konu.
Bence artık kilitlenmesi gereken bir konu haline geldi, umarım Moderatörler en kısa zamanda kilitlerler Boş bir konu.