Çünkü işler o kadar basit değil.Eskiden çocuk doğarken cinsiyeti söylenirdi kız mı erkek mi ?
Şimdi büyüdükten sonra anlıyoruz.
Hangi devire gelmişiz biz.![]()
Çünkü işler o kadar basit değil.Eskiden çocuk doğarken cinsiyeti söylenirdi kız mı erkek mi ?
Şimdi büyüdükten sonra anlıyoruz.
Hangi devire gelmişiz biz.![]()
Yok artık! Ne desem olmuyor. Size bir şey anlatılmaz.
Haklısınız ama bu tarz konularda dönen yanlışları düzeltmezsem rahat edemiyorum.Konumuz eşcinselliğin normal olup olmadığı değil.
Biz eşcinsellere zaten saygı duyuyoruz, asılsın kesilsin demiyoruz. Normal bir şey olmadığını anlatıyoruz ve her ne olursa olsun hiçbir insanın düşüncesine yanlış diyemezsin.Haklısınız ama bu tarz konularda dönen yanlışları düzeltmezsem rahat edemiyorum.
Konuya gelirsek yalan atmıyorsa ilişki olmaz. Bu kadar basit.
Ama normal bir şey işte. Artık başka ülkelerde sözde terapiler yasaklanıyor ve evlilikte eşitlik sağlanıyor.Biz eşcinsellere zaten saygı duyuyoruz, asılsın kesilsin demiyoruz. Normal bir şey olmadığını anlatıyoruz ve her ne olursa olsun hiçbir insanın düşüncesine yanlış diyemezsin.
Ben bunu anlatmaya çalışıyorum en baştan beri. İnsanın yapısı buna uygun değil ki.Valla kimse bu olaya normal demesin. Bir kere insan anatomisi bu duruma uygun değil. Soruya gelecek olursak dediğiniz kişi belki eşcinsel olmayabilir. Yani belki de henüz ilgisinin çekecek bir erkek bulamamıştır. Bu yüzden sabır gerek. Eğer sonradan olduysa düşüncesi değişebilir. Bunun için de zaman lazım. Sabır bu sorunu çözebilir.
Sonradan nasıl oluyor ve düşüncesi nasıl değişsin?Valla kimse bu olaya normal demesin. Bir kere insan anatomisi bu duruma uygun değil. Soruya gelecek olursak dediğiniz kişi belki eşcinsel olmayabilir. Yani belki de henüz ilgisinin çekecek bir erkek bulamamıştır. Bu yüzden sabır gerek. Eğer sonradan olduysa düşüncesi değişebilir. Bunun için de zaman lazım. Sabır bu sorunu çözebilir.
sağolArkadaşlar bu kardeşimin işi çok zor. Allah sabır versin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.