Nasıl eşcinsel kızın erkeklerden hoşlanması sağlanabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yahu Freud dediğiniz adam hangi yılda doğmuş, hangi yılda ölmüş? Freud'un yaşadığı dönemde psikoloji bir bilim olarak sayılıyor muymuş, yoksa aynı felsefenin bir zamanlar edindiği rol gibi sadece varsayımlar üzerinden mi işliyormuş? Freud'un çalışmalarının %90'nı bugün geçerli bile kabul edilmiyor, zira ampirik değil. Psikanaliz çalışmalarının ise çoğu Jung ile birlikte ya tamamen değişti ya da revize edildi. Gerçi Psikanaliz dediğiniz alan bugün bile fazlasıyla tartışmalı da neyse. Yani millete komik duruma düşmeyin diye telkinde bulunup, arkasını önünü bilmediği konularda konuşan maalesef sizsiniz.

Bunun dışında, eşcinsellikle ilgili sadece LGBT kaynaklarından yararlanmak dediğiniz gibi doğru değil. Konuyla ilgili Google Scholar veya başka indeks siteleri üzerinden ekstra araştırma yapılabilir. Modern çalışmalara odaklanmak yerinde olacaktır.

Tıpta normal görülüyor.

Duyar kasmak mı? Ülke homofobik dolu. Sanarsınız gelişmiş ülke.
Bakın ben eşcinselliğin kötü bişey olduğunu savunmuyorum ve homofobik bi insan da değilim. Benim çok sayıda eşcinsel tanıdığım var ve oturup çay kahve içip sohbet etmişliğim var. Bana göre eşcinsel insanlar daha saf, içinde daha az kötülük barındıran ve daha güvenilir insanlardır. Ben sadece bu durumun "normal" olarak sınıflandırılmasına karşıyım. İnsanoğlu 2 cinsiyet türüne sahiptir. Erkek genetiği belli, dişi genetiği bellidir. Kimsenin kimseye tercihleri sebebi ile zerre karışma hakkı yoktur fakat bu durum normal değildir.

Gayet normaldir. Çok uzun süredir olan doğal bir olaydır.

Ergenlik döneminde bireyler cinsellik konusunda farklı kararlar verip bunları uygulayarak veya akranlarından öğrendikleriyle cinsel kimliğini oluşturmaya çalışır. 17 yaşında bir birey için normal. Ülkemizde cinsellik sağlıkdan ziyade ayıp bir konu olarak görüldüğü ve ebeveynlerin çocuklarını fazla üstlerine gitmeden bilgilendirmediği için akranlarından öğrendikleri veya gördüklerini uygulayarak öğreniyor muhtemelen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…