Nasıl eşcinsel kızın erkeklerden hoşlanması sağlanabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üst düzey deyince bende bir anlık beklenti oluştu.

Konuda inanılmaz bir bilgi kirliliği mevcut. Artık hastalık sayılmayan bir olguya hormonal hastalık diyen mi dersin, bulaşıcı olduğunu düşünen mi dersin, bedevi dinine göre fıtrata terstir deyip illa ki dini karştıran mı dersin, her şey var. Eşcinsellere müsaade verirsek çocuklarımız görür bundan etkilenir, dünyada herkes eşcinsel olursa da nüfusumuz tükenir diyor, bunu diyen çocuk değil koskoca adam yahu.

Bu kafayla gelişeceğinden hiç şüphem yok :)
İnsan anatomisine ters değil mi çok bilgili sayın Alawar? İnsanlar eşcinsel ilişki kurmaya hazır bir biçimde mi oluşmuş? Halkın düşüncesinin devleti geliştiremeyeceğini söylüyorum, sen hala, "bu kafayla gelişeceğinden şüphem yok" diyorsun.

Konu nasıl eşcinselliğin anormal, normal olup olmaması çatışmasına geldi 😀? Belki eğlence çıkar diye geldim... Gene tartışma var 😀.

Baylar, bayanlar! Isterseniz eşcinselliği savunun, savunmayın onlara karışma hakkınız yok.

Şahsen ben eşcinselliği desteklemiyorum. Düşünsenize arkadaş olarak takıldığınız arkadaşınızın size çıkma teklif ettiğini 😀. O yüzden ben çevremde biliyorsam eşcinsel erkeklerle arama azda olsa bir mesafe koyarım. Ama ona karışmam "Niye böylesin?" diyerek. Yüzüne de vurmam eşcinselliğini. Nihayetinde o da bir insan, duyguları var.

Birine "Anormalsin!" demeden önce iki kez düşünün. Üzülebileceğini, kırılabileceğini unutmayın.

O seçimini yapmış. Bu saatten sonra değişmez bence. Onu böyle kabul edip ona göre davranman gerek.

İnsan anatomisine ters değil mi çok bilgili sayın Alawar?
Bilgili değilim, öğrenmeye çalışıyorum. Aynısını sana da önerirdim ama bilgiden önce saygıya ihtiyacın olduğunu görüyorum. Alıntıladığım mesaj senin nasıl bir kafa yapısında olduğunu gösteriyor zira.

İnsan anatomisine ters olmasının ne gibi bir götürüsü olduğunu merak ediyorum. Adamlar bir yolunu bulup cinsel ilişkiye giriyor mu, giriyor. Seni bu konuda alakadar eden nedir?

Bilgili değilim, öğrenmeye çalışıyorum. Aynısını sana da önerirdim ama bilgiden önce saygıya ihtiyacınız olduğunu görüyorum. Alıntıladığım mesajın nasıl bir kafa yapısında olduğunu gösteriyor zira.

İnsan anatomisine ters olmasının ne gibi bir götürüsü olduğunu merak ediyorum. Adamlar bir yolunu bulup cinsel ilişkiye giriyor mu, giriyor. Seni bu konuda alakadar eden nedir?
Beni ilgilendirmez dedim zaten. Sadece desteklemediğimi söylüyorum. Normal olmadığını düşünüyorum, kimse yapmasın demiyorum. Her deliği cinsel ilişki için kullanan insanlar var. Her organın ayrı bir görevi var. Bilgili değilsen neden çok biliyormuş gibi konuşuyorsun ki?

"Konuda inanılmaz bir bilgi kirliliği mevcut. Artık hastalık sayılmayan bir olguya hormonal hastalık diyen mi dersin, bulaşıcı olduğunu düşünen mi dersin, bedevi dinine göre fıtrata terstir deyip illa ki dini karştıran mı dersin, her şey var. Eşcinsellere müsaade verirsek çocuklarımız görür bundan etkilenir, dünyada herkes eşcinsel olursa da nüfusumuz tükenir diyor, bunu diyen çocuk değil koskoca adam yahu."

Bunları söyleyen sensin. Ben çok bilgili olduğunu çıkarıyorum buradan. Ayrıca sana saygılı olmamı bekliyorsan sen de benim dinime saygı duyacaksın, Bedevi dini dersen ben de istediğimi konuşurum.

@Tokiler hocam yapmayın, girdiğiniz her konu nasıl dine sürükleniyor? Ayrı bir yetenek olmalı bu. 😅
Doğada hayvanlarda eşcinsellik gördünüz mü siz hiç?
Buna güldüm işte. Doğada eşcinsellik yokmuş. Buna en büyük örnek siyah kuğu çiftlerinin dörtte birinin eşcinsel olması.
Türkiye'de eşcinselliğin bir trend olabileceğine yönelik tespitleriniz fazlasıyla komik ve maalesef temelsiz. Çevrenizden ya da sosyal medya üzerinden gördüğünüz birkaç insanı analoji malzemesi haline getirip, bu insanları her yerdeymiş gibi lanse etmeniz de bir o kadar saçma ve mantıksız.
Dedikleriniz katılıyorum ama bu kısma hayır. Ülkemizde her şey trend olabilecek konumda. Aynı şekilde ateizm ve türevleri de şu an bu durumda. İnsanlarda kendini farklı gösterme çabası var. Bu doğuştan gelen bir özellik ancak herkes böyle değil ki.

Üst düzey deyince bende bir anlık beklenti oluştu.

Konuda inanılmaz bir bilgi kirliliği mevcut. Artık hastalık sayılmayan bir olguya hormonal hastalık diyen mi dersin, bulaşıcı olduğunu düşünen mi dersin, bedevi dinine göre fıtrata terstir deyip illa ki dini karştıran mı dersin, her şey var. Eşcinsellere müsaade verirsek çocuklarımız görür bundan etkilenir, dünyada herkes eşcinsel olursa da nüfusumuz tükenir diyor, bunu diyen çocuk değil koskoca adam yahu.

Bu kafayla gelişeceğinden hiç şüphem yok :)
Anlık beklenti oluştu derken?
Yani sağlık alanında bir bilgin mi var, O kadar kişiden daha mı iyi biliyorsun?

@Tokiler lütfen, rica ediyorum bir konuda da kavga çıkarmaya çalışma. İnsanların fikirlerine, görüşlerine saygı duy. Ve en önemlisi de, lütfen her konuya dini katma.
Ben mi tartışma çıkarıyorum? Tartışma çıkardığım mesajı gösterir misin? Din kelimesi bile geçmedi hiçbir mesajımda. Ben günah keçisi miyim şimdi her konuda? Çıkar tartışmayı, sonra herkes, Tokiler tartışma çıkarıyor desin. Alawar mesajımı alıntıladı ve dinime saygısızlık yaptı. Ben de doğal olarak cevap verdim. Kimin görüşüne saygı duymamışım ben? Eşcinselliğin Normal olduğunu düşünmüyorum diyip düşüncemi belirtince otomatikman saygısız mı oluyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı