Nasıl genel cerrah olunur?

EnezK

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar cerrahlik için hangi üniversiteyi hedeflemeliyim?
Eğer cerrahlik okumak isteseydiniz hangi üniversiteye gitmek isterdiniz?
Şu anda 9 sınıfım.
Nasıl çalışmalıyım?

Çalışma serüvenini sırasıyla anlatırsanız daha iyi olur.

Mesela çevrenizde Cerrahpaşa veya koc falan cikartabilenler nasıl 9 sınıfı bitirdiler?

9 sınıfta rutinleri neydi? (Çalışma rutini)

Hocam 11.sınıfa kadar sınavı pek takmayın, hayatınıza bakın. Ondan sonra klasik bir çalışma düzeni veya dershaneye gidebilirsin.

Hocam 11.sınıfa kadar sınavı pek takmayın, hayatınıza bakın. Ondan sonra klasik bir çalışma düzeni veya dershaneye gidebilirsin.
Hocalar falan çok ileri gidiyor sonra kafama takılan şeyler falan oluyor.
Ben fen lisesi öğrencisiyim yani calismazsam önümdeki 89 kişi bana fark atacaklar.

Ortaokulda 30 kişiye fark atmak vardi
Şimdi mevcud olmuş 93 kişi .
Ve tandiigim birçok insan o okula cok iyi puanlar alarak girdiler.

Hocalar falan çok ileri gidiyor sonra kafama takılan şeyler falan oluyor.
Ben fen lisesi öğrencisiyim yani calismazsam önümdeki 89 kişi bana fark atacaklar.

Ortaokulda 30 kişiye fark atmak vardi
Şimdi mevcud olmuş 93 kişi .
Ve tandiigim birçok insan o okula cok iyi puanlar alarak girdiler.
Hocam başkasının puanından size ne? Kendi başarınıza odaklanın sonuçta sizde girdiniz artık o puan pekte önemli sayılamaz. Ayrıca başkaları çalışıyor diye uyum sağlamak zorunda değilsin. Hayat okuldan ibaret değil, hayatınızın tadını çıkarın hocam.

Okulum dağda
Hocam başkasının puanından size ne? Kendi başarınıza odaklanın sonuçta sizde girdiniz artık o puan pekte önemli sayılamaz. Ayrıca başkaları çalışıyor diye uyum sağlamak zorunda değilsin. Hayat okuldan ibaret değil, hayatınızın tadını çıkarın hocam.
Okulum dağda olduğu için çok bir aktivite ye yapamıyorsun birde pansiyonda kaldığım için etüt saatleri çalışmak zorunlu zaten .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı