Nasıl gözlerimi daha da güçlendirebilirim?

ÖylesineBiri01

Decapat
Merhaba arkadaşlar, ben araba tutkusu olan birisiyim ama henüz 18 yaşıma giremedim. Bugün ehliyet araştırması yaparken ehliyet almak için göz muaynesi oldumuzu göz muaynesini geçemezsek ehliyet alamayacağımı öğrendim ve ben günde 5, 6 tatillerde 8, 10 saat bilgisayar oynayan birisiyim ama okullar açılınca oyun oynamayı bıraktım ve artık sadece video izleyip arkadaşlarım ile sohbet ediyordum, bir de forumlarda dolaşıyordum ama bunu öğrendiğim andan itibaren bilgisayarı bırakmaya karar verdim ama gözlerim daha net görmesi için hangi besinleri tüketip hangi besinlerden uzak durmam gerekir?

Merhaba arkadaşlar, ben araba tutkusu olan birisiyim ama henüz 18 yaşıma giremedim. Bugün ehliyet araştırması yaparken ehliyet almak için göz muaynesi oldumuzu göz muaynesini geçemezsek ehliyet alamayacağımı öğrendim ve ben günde 5, 6 tatillerde 8, 10 saat bilgisayar oynayan birisiyim ama okullar açılınca oyun oynamayı bıraktım ve artık sadece video izleyip arkadaşlarım ile sohbet ediyordum, bir de forumlarda dolaşıyordum ama bunu öğrendiğim andan itibaren bilgisayarı bırakmaya karar verdim ama gözlerim daha net görmesi için hangi besinleri tüketip hangi besinlerden uzak durmam gerekir?
Geçersin göz muayenesi rahat ol.

Havuç tüketebilirsiniz gözlere iyi gelir.
Havuç gözleri netleştirmeye yaramaz. Gözler için başka bir yararı vardı ama netleştirme değil.

Ayrıca hiç bir besin görüşünü netleştirmez. Göz egzersizleri vardı bazıları işe yaradığını söylüyordu ama çok başım ağrıyordu yapınca. Ameliyat dışında bi çözüm yok gibi eğer bulanık görüyorsan.

Kardeşim göz muaynesinden bir şey yok ki kasma kendini bu kadar benim bir gözümde miyop diğer gözümde hipermetrop var artı astigmat ve göz tembelliği var ve direk geçtim geceleri yolda araba farları gözlerime patlıyor ama çok da sorun olmuyor (ehliyeti alamaman için bayağı kötü olması lazım gözlerinin)

Havuç gözleri netleştirmeye yaramaz. Gözler için başka bir yararı vardı ama netleştirme değil.

Ayrıca hiçbir besin görüşünü netleştirmez. Göz egzersizleri vardı bazıları işe yaradığını söylüyordu ama çok başım ağrıyordu yapınca. Ameliyat dışında bir çözüm yok gibi eğer bulanık görüyorsan.

Hayır gözümde bulanıklık yok gayet görüyorum ama çok fazla PC oynadım için ve yakından oynadığım için artık çok da uzaktaki ve minicik harlfleri okuyamıyorum okuyabilsemde karıştırıyorum mesela W'yi m olarak görüyorum bu kadar bir de en son sabah okula gitmek için uyandığımda sol gözümde kanlanma olduğunu gördüm kanlanma için özel hastaneye gittimizde doktor 2 haftaya geçer dedi sonra gözüme bir sıvı sıktı ve harfleri okumamı istedi her 2 gözümüde sıra sıra kapadım en küçük harfleri okumayı denedim bazılarını okuyabildim bazılarını okuyamadım sonra doktorun sıktıı göz sıvısından dolayı çok bulanık görmeye başladım önümü göremiyordum sonra düzeldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı