Nasıl güç kazanılır?

Unknowise

Decapat
15 yaşındayım 1.75 boyundayım. Yaşıtlarıma göre güçsüzüm kızları bile bilek güreşinde zar zor yeniyorum. Gym'e gidemem. Evde kendimi nasıl geliştirebilirim? 2 tane 5 kg dumble var bir de barfiks demiri almayı düşünüyorum. Bir şeyps oluyor sanırım genel güç olarak. Amacım görünüş değil genel olarak güçlenmek neler yapabilirim planlı bir şekilde? Önerileriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlaçlardan uzak durun gelişim çağındasınız. Güçlenmek için düzenli spora başlayabilirsiniz (diyetisyen eşliğinde kafanıza göre yeme içme yapmayın bu süreçte) ayrıca haftanın belli bir günü kendinizi savunma sanatlarında geliştirmek için kursa yazılabilirsiniz. Ha bu arada kafaya da çok takmayın, her şeyin merkezinde genetik var sonuçta, ben sadece en iyi verimi almanız için böyle yazdım.

Hocam iyi bir protein diyeti ve iyi bir work-out plan ile halledilmeyecek iş değil. Tabii benim önerim bu işlere çok bulaşmamak. Genelde sonu her zaman hüsrandır.

Ne anlam da olumsuz sonuç hocam?

Hocam daha çok mental olarak, herhangi bir ilaç almazsanız. Çünkü bıraktığınız anda 3-4 ay içinde yavaş yavaş gitmeye başlıyor. Tabii geri başlarsanız daha hızlı çıkar ama insan önceki haliyle şimdikini kıyaslayınca bir üzgün oluyor.

Bir yerden sonra Arnold ya da roonie değilseniz bırakacaksınız ve hiçbir zaman o "Prime" Dönemim diyeceğiniz zamanla kendinizi kıyaslayacaksınız tabii kişiden kişiye değişir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı