Nasıl güvenilir satıcı olurum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
155'i arıyorum, vergi kacakcılığı yapıyorsunuz ve burada belirtmeniz kötü bir durum.

Hocam bas bayağı kaçakçılık bu. Ama ben Türkiye gibi ülkede kaçakçılığı desteklerim. Tam gaz devam. Fiyat olarak 7000 ‘e hızlı satarsın.
Bilemiyorum şu anda yazar olarak çalıştığım bir yer var. Gelir olarak aylık bir fiyat var diye biliyorum o fiyatın üstüne çıkmadığı sürece kazancından vergi vermiyor. Zaten Türkiye gibi bir yerde %200 vergi alınırsa olacaklar kaçınılmaz.

Bunları kesinlikle yaparım ama dediğim gibi ilk siparişi nasıl alacağım bilemiyorum elimde birikmiş para yok. Aslında bursluluk param var ama ailem dokunmama izin vermiyor. Bilgisayarımı satarsam belki bu olay olur ama şu durumda satılması pek kolay değil.
Böyle bir düşünceniz olduğunu ailenizle paylaşıp destek isteyebilirsiniz?
18 yaşın üstündeyseniz kredi çekebilirsiniz.
Yada teyzenizden rica edersiniz böyle bir planım var, ben sattıktan sonra size parasını göndereceğim diye.
Ve arkadaşlar da yazmış, işi büyük düşünmüyorsanız bir iki tane alıp satmanızda bir problem yok ama işi büyütmek isterseniz mutlaka şirket bünyesinde yapmanız daha iyi olacaktır. Aksi takdirde vergi kaçakçılığından yakalanır ve suçlu bulunursanız, cezanın altından kalkamazsınız.

155'i arıyorum, vergi kacakcılığı yapıyorsunuz ve burada belirtmeniz kötü bir durum.
Sen vergi vermeye devam edebilirsin o zaman dostum. 👍 Ben Türk halkını düşünüyorum bence Türk halkında Türkiye'den daha fazla gelecek var. Sence?
Böyle bir düşünceniz olduğunu ailenizle paylaşıp destek isteyebilirsiniz?
18 yaşın üstündeyseniz kredi çekebilirsiniz.
Yada teyzenizden rica edersiniz böyle bir planım var, ben sattıktan sonra size parasını göndereceğim diye.
Ve arkadaşlar da yazmış, işi büyük düşünmüyorsanız bir iki tane alıp satmanızda bir problem yok ama işi büyütmek isterseniz mutlaka şirket bünyesinde yapmanız daha iyi olacaktır. Aksi takdirde vergi kaçakçılığından yakalanır ve suçlu bulunursanız, cezanın altından kalkamazsınız.
Şirket işine girmek istersem asla yasalar dışına çıkmam zaten o kadar da değil. Ama dediğim gibi bir bilgisayar toplamak istiyorum ve biraz para gerek şu anda ailemin durumu pekiyi değil. Ama dediğim gibi normalde bursluluk paralarım var keşke dokunmama izin verseler. Halam şu anda restoran açmak istiyor. Yük olmak istemiyorum aslında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı