günlük yapacağın sabah egzersizi gün içinde daha az terlemeni sağlarÇok kilolu değilim ama çok terliyorum okulda 8 saat olduğu için duş alamıyorum evde anca.
günlük yapacağın sabah egzersizi gün içinde daha az terlemeni sağlarÇok kilolu değilim ama çok terliyorum okulda 8 saat olduğu için duş alamıyorum evde anca.
Hocam ağır kokunuzun sebebi ağız kokusu olabilir, ağız sağlınız için dil fırçaları var onları kullanıp dilinizi temizleyebilirsiniz, ağız kokusunun %70'i dilden kaynaklı oluyor neredeyse, diş ipi ile dişinizin arasındaki artıklar temizleyebilirsiniz, ağız temizleme suyu ve yemekten sonra dişinizi fırçalayarak ağız temizliğinizi halledebilirsiniz.
Okula deodorant götürün, terlediğiniz zaman tuvalete gidip sıkın.
Arkadaşlarım bana ahır gibi koktuğumu söylüyor. Her gün duş almama rağmen çözümü var mıdır? Parfüm de yaramıyor.
Günlük yapacağın sabah egzersizi gün içinde daha az terlemeni sağlar.
harbi bunlar nasıl arkadaş la.Aga tüm modumu düşürdün be en iyisi arkadaşlarından uzak dur. Eğer abartılı kokuyor isen tenine sinmiş olabilir kokular. Bunun için mentollü ve cilt bakımı şampuan dene. Bir de kimsenin seni kokuna göre yargılamasına izin verme.
olsun içerideki sıcakta terleme yapabilirOturduğum yerde terliyorum o çok mümkün değil.
malum kış geldi ### gibi açarlar kombileri şimdi bende o dert yok lise bittiOturduğum yerde terliyorum o çok mümkün değil.
Harbi bunlar nasıl arkadaş la.
Olsun içerideki sıcakta terleme yapabilir.
Malum kış geldi ### gibi açarlar kombileri şimdi bende o dert yok lise bitti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.