Nasıl güzel kokulur?

Hocam ağır kokunuzun sebebi ağız kokusu olabilir, ağız sağlınız için dil fırçaları var onları kullanıp dilinizi temizleyebilirsiniz, ağız kokusunun %70'i dilden kaynaklı oluyor neredeyse, diş ipi ile dişinizin arasındaki artıklar temizleyebilirsiniz, ağız temizleme suyu ve yemekten sonra dişinizi fırçalayarak ağız temizliğinizi halledebilirsiniz.

Okula deodorant götürün, terlediğiniz zaman tuvalete gidip sıkın.

Sakız çiğniyorum teneffüste sorun o değil bence.

Arkadaşlarım bana ahır gibi koktuğumu söylüyor. Her gün duş almama rağmen çözümü var mıdır? Parfüm de yaramıyor.

Aga tüm modumu düşürdün be en iyisi arkadaşlarından uzak dur. Eğer abartılı kokuyor isen tenine sinmiş olabilir kokular. Bunun için mentollü ve cilt bakımı şampuan dene. Bir de kimsenin seni kokuna göre yargılamasına izin verme.

Aga tüm modumu düşürdün be en iyisi arkadaşlarından uzak dur. Eğer abartılı kokuyor isen tenine sinmiş olabilir kokular. Bunun için mentollü ve cilt bakımı şampuan dene. Bir de kimsenin seni kokuna göre yargılamasına izin verme.
harbi bunlar nasıl arkadaş la.

Oturduğum yerde terliyorum o çok mümkün değil.
olsun içerideki sıcakta terleme yapabilir

Oturduğum yerde terliyorum o çok mümkün değil.
malum kış geldi ### gibi açarlar kombileri şimdi bende o dert yok lise bitti

Her yemekten sonra diş fırçalama + listerine.

Çantan da deodorant taşı arada bahane ile gizlice sık.

Yeni kıyafet veya farklı deterjan.

Kulak temizlemek 3 günde bir.

Terlememeye çalış.

Yediğin yemeklere dikkat et.

Denerim birazdan duş alacağım bu zamandan sonraki önerilerinize sonra bakarım teşekkürler.

En fazla 2 günde bir duş.
Kıyafetler temiz tutmak.
Parfüm kullanmak.
Ortam temiz olmalı.

Ve en son olarak diş fırçalanmalı fakat dişinizi azman gibi akarsu su gibi boşalarak fırçalarsanız bu sefer ağzınız macun kokacaktır ve bu koku çok keskin bir kokudur onun olmaması için bir insan gibi dişlerinizi temizlemek lazımdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı