Nasıl hızlı kilo alınabilir?

Sağlık problem değilse bol bol abur cubur ye, kola iç. Öğünlerini de şekerli gıdalardan oluştur.
Kahvaltıda çikolatalı fındık kreması, kakaolu helva, tahin pekmez, bal, tereyağı, reçel, ketçaplı patates kızartması ve bolca ekmek yiyebilirsin. Içecek olarak da meyve suyu öneririm.

Sonra damarlar tereyağı bağlasın.

Sağlık problem değilse bol bol abur cubur ye, kola iç. Öğünlerini de şekerli gıdalardan oluştur.
Kahvaltıda çikolatalı fındık kreması, kakaolu helva, tahin pekmez, bal, tereyağı, reçel, ketçaplı patates kızartması ve bolca ekmek yiyebilirsin. Içecek olarak da meyve suyu öneririm.
Fakat bunları yaptıktan sonra kilo aldığını varsayarsak o kiloları vermen epey bir zor olacaktır.. Bal,reçel dışında hepsini gerksiz öneri olarak kabul ediyorum.

Eskiden beridir kola ve abur cubur çok fazla yerim aksine hiç kilo alamadım. Daha sağlıklı ve protein ağırlıklı yemeye çalışıyorum olduğu kadar malum ekonomik durum.

Spora başlayalı 10 gün oldu spora gitmeden 1 saat önce falan iyice yiyorum öyle gidiyorum, geldikten sonra da yiyorum tavuk pilav yumurta gibi şeyleri ağırlıklı yiyorum fakat kilomda bir değişiklik olmadı. Zamanla mı olacak yoksa bende mi bir sıkıntı var?

Kilo alamamak ve çok hızlı kilo almak ikisi de kötü hocam ya. Zayıf olunca güçsüz çelimsiz algısı oluşuyor insanlarda zargana diyip geçiyorlar.
10 gün sonuçları gözle görmek için çok az bir zaman dilimi. Birkaç ay içerisinde gözle görülür sonuç alırsın. Ne kadar emek verirsen o kadar karşılığını görürsün. Metabolizma veya hormonel durumlarla alakalı bir sorun da olabilir o yüzden doktora görünmeni de tavsiye ederim. Eğer küçükken kolay kilo alıp sonradan zayıfladıysan sağlık problemleri olabilir her zaman kendini belli etmiyor.

Herhangi bir sorun yoksa ve sonuç olarak zor kilo alan bir yapıdaysan düzenli spor ve günde 4 öğün ve üzeri tavsiye ederim. Bir anda 5-6 öğüne çıkmak zor olabilir herkes bir anda kaldıramaz ama kademe kademe gidilebillir. Karnını kaba tabirle tam doyurmadan yani azar azar sık sık yemek, ufak ara öğünler şeklinde yemen gerekiyor ama asla tıka basa yemek yeme.

Pirinç,patates gibi kaliteli karbonhidratları tüketmeye bak kalori ne kadar alırsan iyidir ama kaliteli gıdalardan olmalı. Meyve sebzeni ye kahvaltıda bal pekmez gibi şeyler de faydalı olur ama abur cubur gibi şeyler ancak zarar verir o yüzden bu tarz şeylerle kilo almaya çalışma yağlanır su tutarsın ne kadar zayıf olursan ol skinny fat diye bir gerçek var.

Çok kıskandım... bende durduk yere kilo alıyorum, günde bir öğün yesem bile.
İkimiz de birbirimizi kıskanıyoruz galiba. Ben kilo almak istiyorum, sen vermek istiyorsun. Bu arada kilon az olunca özellikle lisede kafasını kullanamayan insan bolluğundan dolayı kimse seni ciddiye almıyor herşeye atarlanmaya başlıyorlar.

Zayıf olunca güçsüz çelimsiz algısı oluşuyor insanlarda zargana diyip geçiyorlar.
Evet çok haklısınız. Önceki sene karşı sınıftan bizim sınıfa gelip gelip triggerlıyorlardı beni bir ara işleri düştü. Sinirim biriktiği için bağırdım ve beklemediğim şekilde yürüye yürüye gittiler ve sonra gelip özür dilediler. Çok şaşırmıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı