Nasıl HOI4 öğrenilir?

Merhabalar.
Ben HOI4 oynamak için aldım ama sonra ise oyunun karmaşık olduğunu fark ettim.
Sonra ise rehberlerlere baktım ama aşırı sıkıcı geldi.
HOI4 oynamayı başka nasıl öğrenebilirim?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Deneme-yanılma yöntemi ile çözebilirsiniz. Ben öyle çözdüm. Ayrıca rehber videoları çok sıkıcı oluyor, haklısınız. Rehber yerine oyunu oynayanları normal olarak izleyerek daha rahat öğrenirsiniz. Örnek olarak Maxmarine gibi.

İlk önce hangi ülke ile oynamak istediğinize karar verin. Daha sonra o ülkenin başlangıç rehberlerine bir göz atın. Bu oyun oynayarak öğreniliyor ve zaman alıyor.
Tamam teşekkürler.
Oynaya oynaya deniye deniye öğrenmen ve sürekli videolarını seyretmen gerekiyor eğer oyunu zor diye bırakırsan öğrenemezsin ama denersen başarabilirsin sadece sabır ile bu oyunu çok basit öğrenebilirsin.

Tamam teşekkürler.
Deneme-yanılma yöntemi ile çözebilirsiniz. Ben öyle çözdüm. Ayrıca rehber videoları çok sıkıcı oluyor, haklısınız. Rehber yerine oyunu oynayanları normal olarak izleyerek daha rahat öğrenirsiniz. Örnek olarak maxmarine gibi.

Tamam teşekkürler.

Merhabalar.
Ben HOI4 oynamak için aldım ama sonra ise oyunun karmaşık olduğunu fark ettim.
Sonra ise rehberlerlere baktım ama aşırı sıkıcı geldi.
HOI4 oynamayı başka nasıl öğrenebilirim?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Zamanla öğrenebilirsin (deneyimledim) ama inan onu öğrenirken geçen zaman su gibi
ayrıca Maxmarine sana önerimdir, çok sevdiğim öğretici bir kanal

Maxmarine ve Gambell izle. Onun dışında deneyerek yanılarak öğreneceksin. 1500 saati olan adamın bile yeni öğrendiği şeyler olabiliyor bazen.
En başta Almanya oynaman tavsiyemdir. Çok kolay ülke. Belirli bir süre aynı ülkeyi oynadıktan sonra alışır diğer ülkeleri de denersin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı